Μιλόγεβιτς: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή»

Ο ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Μιλόγεβιτς: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή»

Μιλόγεβιτς: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή»

O Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για την φιλοσοφία του ως προπονητής, ενώ επικαλέστηκε και μια ατάκα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον παράγοντα τύχη.  

Ο 48χρονος τεχνικός παραχωρώντας συνέντευξη στην ιστοσελίδα sportske.net αναφέρθηκε στην προπονητική φιλοσοφία του, αλλά και στο πως αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

«Δεν σκέφτομαι το παρελθόν αν και σέβομαι όσα έχει πετύχει η ομάδα. Θα πρέπει στη ζωή και ειδικά ως προπονητής να εργάζεσαι για το μέλλον και για τις μέρες που έρχονται μπροστά σου.

Λάτσιο - Ίντερ με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα!  (21+)

Πολλοί άνθρωποι στη Σερβία ζουν στο παρελθόν. Δεν ξεχνώ από που προέρχομαι και πως ξεκίνησα. Επίσης όταν τα πράγματα είναι ευχάριστα, δεν ξεχνώ τις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά πάντα θεωρώ πως μπορούν να φτιάξουν.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στη Σερβία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο έχει γίνει ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Όταν κερδίζεις είσαι κάποιος και όταν χάνεις είσαι ένα τίποτα. Δεν δουλεύω με αυτό τον τρόπο. Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη».

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε παράλληλα πως δεν θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο προπονητή.

«'Οταν ήρθα είπα στους ανθρώπους του συλλόγου το ίδιο πράγματα. Δεν θα αλλάξω την φιλοσοφία μου. Ποτέ δεν θα το κάνω. Είμαι ένας εργατικός και πειθαρχημένος άνθρωπος που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Διάβασα πώς κάπου με χαρακτήρισαν μεγάλο προπονητή. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή. Αυτές είναι δύσκολες λέξεις. Απλά απολαμβάνω τα μικρά και ωραία πράγματα».

Η τύχη είναι αναγκαίο συστατικό σε όσους κάνουν πρωταθλητισμό με τον Μιλόγεβιτς να επικαλείται μια φράση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Στη ζωή υπάρχουν μεγάλα εμπόδιο αλλά προέρχονται από τον Θεό. Ο Θεός δεν θα σου δώσει ποτέ κάτι που δεν αξίζεις. Είμαι πιστός άνθρωπος, θρήσκος και πιστεύω στις αξίες της ορθοδοξίας και του χριστιανισμού.

Δυστυχώς αυτές οι αξίες στις μέρες μας είναι εντελώς λάθος στη Σερβία με συνέπεια να αναρωτιόμαστε εάν είμαστε άτυχοι. Νομίζω πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πει κάτι σωστό. Εάν δεν έχεις τύχη μην την αναζητήσεις. Ο Ομπράντοβιτς είπε πως η τύχη πάει σε αυτούς που δουλεύουν πολύ».

Best of internet