Το «αφεντικό» της Σπόρτινγκ μηνύει τον πρόεδρο της πορτογαλικής Βουλής και τα βάζει με την κυβέρνηση!

Το «αφεντικό» της Σπόρτινγκ μηνύει τον πρόεδρο της πορτογαλικής Βουλής και τα βάζει με την κυβέρνηση!

bet365

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ μετά τα ντροπιαστικά επεισόδια στο προπονητικό κέντρο τα έβαλε με τον πρόεδρο της Πορτογαλικής Βουλής, αλλά και τον πρόεδρο της πορτογαλικής κυβέρνησης θεωρώντας πως τον συκοφαντούν!

Η κατάσταση που επικρατεί στην Σπόρτινγκ έχει τεθεί εκτός ελέγχου. Μετά την απώλεια της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος εισέβαλαν 50 σκληροπυρηνικοί οπαδοί του συλλόγου που φορούσαν κουκούλες προπηλακίζοντας, αλλά και τραυματίζοντας παίκτες, αλλά και τον προπονητή του συλλόγου, Ζόρζε Ζεσούς.

Ο τελευταίος δέχθηκε... κουτουλιά, ενώ αιμόφυρτος αποχώρησε ο Μπας Ντοστ! Από την οργή των χούλιγκανς δεν γλίτωσαν οι Ακούνια, Ρούι Πατρίσιο, Καρβάλιο και Μπατάλια.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο πήγε ένα βήμα παραπέρα προαναγγέλλοντας πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του προέδρου της πορτογαλικής Βουλής, Φέρο Ροντρίγκες, τον οποίο κατηγορεί τον για δυσφήμιση και συκοφαντία.

Παράλληλα επιτέθηκε φραστικά και εναντίον του προέδρου της πορτογαλικής δημοκρατίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο των «λιονταριών».

«Δεν μπορώ να δεχθώ πως ο δεύτερος πολίτης του κράτους μου άσκησε μια τόσο βίαιη κριτική δίχως να αντιλαμβάνεται την θέση που κατέχει. Θα κινηθώ δικαστικά ανεξάρτητα από το αξίωμα που κατέχει», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός πρόεδρος της Σπόρτινγκ αναφερόμενος στον πρόεδρο της Βουλής.

Ο τελευταίος, σε ομιλία του στην πορτογαλική Βουλή για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ σχολίασε πως το συγκεκριμένο συμβάν προσβάλει τη χώρα και δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι εκείνοι που προάγουν τον φανατισμό και την διαφθορά.

Ο ντε Καρβάλιο αποποιείται των ευθυνών του σημειώνοντας πως δεν έχει καμιά ανάμιξη σε όσα συνέβησαν εις βάρος των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. Παράλληλα απάντησε και στον πρόεδρο της κυβέρνησης που τον κατηγόρησε πως δεν επέδειξε αυστηρότητα.

«Στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στην προεδρία της ομάδας δεν είχα αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις. Κανείς δεν επιθυμεί τέτοιους είδους περιστατικά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Τελευταία Νέα