Ο ρόλος του Μαραντόνα, ο Λιβανέζος Σεΐχης και το πλάνο της νεόπλουτης Ντινάμο Μπρεστ!

Ο ρόλος του Μαραντόνα, ο Λιβανέζος Σεΐχης και το πλάνο της νεόπλουτης Ντινάμο Μπρεστ!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρόσληψης του Ντιέγκο Μαραντόνα στην προεδρία της Ντιναμό Μπρεστ. Ποιος θα είναι ο ρόλος του. Ο Λιβανέζος Σεΐχης με επιχειρήσεις στο Ντουμπάι, το παραλίγο deal με τον Κουράνι και η ενίσχυση των ακαδημιών!

Μαρσέιγ - Ατλέτικο Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντιέγκο Κόστα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ντινάμο Μπρεστ μέχρι πριν από δύο χρόνια θεωρούνταν ως μια μικρομεσαία ομάδα στη Λευκορωσία με πολύ περιορισμένο μπάτζετ που πάλευε για την επιβίωση της.

Τα πάντα άλλαξαν όταν η SOHRA Overseas με έδρα το Ντουμπάι ανέλαβε την ιδιοκτησία της ομάδας. Το χρήμα έρεε άφθονο, ενώ το βάρος έπεσε στο μάρκετινγκ του συλλόγου..

Πέρυσι ο σύλλογος της Λευκορωσίας επιχείρησε να αποκτήσει τον πρώην φορ της Σάλκε, αλλά και της εθνικής Γερμανίας, Κέβιν Κουράνι, αλλά το deal τελικά δεν ευοδώθηκε.

Αυτό που δεν κατάφερε με τον Κουράνι, το πέτυχε με τον Μαραντόνα. Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών αναλαμβάνει την προεδρία της Ντινάμο Μπρεστ, μια είδηση που όπως ήταν λογικό έκανε τον γύρο του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ιδιοκτήτης του συλλόγου από το Μπρεστ είναι ο Λιβανέζος, Πολ Νταχέρ, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ντουμπάι.

Πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο Σεΐχη, ο οποίος προχώρησε στην εξαγορά της Ντινάμο Μπρεστ έπειτα από εισήγηση φίλου του που έχει εμπλοκή στην ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Σίτι και του μίλησε για τον σύλλογο.

Την εποχή που η SOHRA Overseas ενεπλάκη στη Ντινάμο Μπρεστ, η ομάδα βρισκόταν στην 13η θέση της βαθμολογίας κάτι που ωστόσο δεν έπαιξε ανασταλτικό ρόλο στην απόφαση του Σεΐχη να την αγοράσει.

Όπως είχε τονίζει ο ιδιοκτήτης της SOHRA Overseas στόχος του είναι να δοθεί έμφαση στις ακαδημίες της ομάδας φέρνοντας τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος. Παράλληλα είχε καταστήσει σαφές πως η Ντινάμο Μπρεστ θα στραφεί σε καταρτισμένους προπονητές, ζητώντας από το τεχνικός επιτελείο, αλλά και τους υπαλλήλους να μιλούν ξένες γλώσσες.

Η πρόταση στον Ντιέγκο Μαραντόνα είχε προετοιμαστεί εδώ και αρκετούς μήνες και ήρθε μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του «Πίμπε Ντ' Όρο» με την Φουτζέιρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

H ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Κάργας ανακοίνωσε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα πιάσει δουλειά μετά το πέρας του Μουντιάλ στη Ρωσία και αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας όπου θα σχολιάσει τα ματς. Μάλιστα θα βρεθεί στο πλευρό του Νικολάς Μαδούρο στις προσεχείς προεδρικές εκλογές της χώρας. Στη συνέχεια θα επιστρέψει για λίγες μέρες στην Αργεντινή εν συνεχεία θα πετάξει για τη Λευκορωσία.

Η Ντινάμο Μπρεστ έχει συμφωνήσει με τον «Ντιεγκίτο» να βρίσκεται στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς στη Λευκορωσία όπου θα ασκεί τα καθήκοντα του ως πρόεδρος και στρατηγικός σύμβουλος δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες του συλλόγου.

Μάλιστα, ήδη ταξίδεψε στο Μπρεστ προκειμένου να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα ομάδα του.

 

Τελευταία Νέα