Βοηθός Στραματσόνι «Ο Σκάζνι ήρθε στα αποδυτήρια και έδινε οδηγίες»

Βοηθός Στραματσόνι «Ο Σκάζνι ήρθε στα αποδυτήρια και έδινε οδηγίες»

bet365

Με τον Ζντένεκ Σκάζνι τα έβαλε ο βοηθός του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι καταγγέλλοντας τον πως ο τεχνικός διευθυντής της Σπάρτα Πράγας έκανε παρεμβάσεις στο έργο του τεχνικού επιτελείου αδειάζοντας τον προπονητή.

O Αντρέα Στραματσόνι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Σπάρτα Πράγας με τον Ιταλό τεχνικό να αφήνει αιχμές για έναν άλλο πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, τον Ζντένεκ Σκάζνι, ο οποίος εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή στον τσεχικό σύλλογο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του ασίσταντ του «Στράμα», Ρομπέρτο Μούτσι, ο οποίος καταφέρθηκε ανοικτά εναντίον του Ζντένεκ Σκάζνι.

«Ο νυν αθλητικός διευθυντής ήρθε τον Ιανουάριο, ενώ ήταν προπονητής σχεδόν όλων των παικτών μας. Διάβασα τις δηλώσεις του και έχω μείνει έκπληκτος. Θα έπρεπε να είναι πιο έντιμος.

Στα 30 χρόνια καριέρας ως παίκτης και ως προπονητής δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ έναν αθλητικό διευθυντή (σ.σ.: Σκάζνι) να έρχεται στην ανάπαυλα ενός αγώνα στα αποδυτήρια και να δίνει ατομικά σε κάθε παίκτη οδηγίες. Όλοι είδαμε τι συνέβη και κατανοώ που ο Στραματσόνι δεν μπόρεσε να ανεχθεί μια τέτοια συμπεριφορά».

Ο Μούτσι έκανε λόγω για πρωτόγνωρη κατάσταση στην Σπάρτα Πράγας.

«Από τη μία πλευρά ήμουν περήφανος που εργάστηκα σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο όμως από την άλλη έγινα μάρτυρας της συμπεριφοράς του αθλητικού διευθυντή κάτι που δεν είδα ποτέ στην καριέρα μου σε συλλόγους, όπως οι Ρόμα, Λάτσιο και Τορίνο. Ο Αντρέα ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και λυπάμαι για το πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας γιατί δουλεύαμε σκληρά κάθε μέρα.

Στα τελευταία 9 ματς είχαμε 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και χάσαμε μόνο ένα ματς. Αυτό σημαίνει πως βελτιωνόμασταν συνεχώς».

 

Τελευταία Νέα