Πρόστιμο στην Ράγιο Βαγιεκάνο για αντιρατσιστικό πανό!

Gazzetta team
Πρόστιμο στην Ράγιο Βαγιεκάνο για αντιρατσιστικό πανό!

bet365

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η ισπανική επιτροπή κατά της βίας τιμώρησε την Ράγιο Βαγιεκάνο με πρόστιμο 30.000 ευρώ για αντιρατσιστικό πανό των οπαδών της.

Μάιντς – Βόλφσμπουργκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο «Βαγιέκας» κάθε χρόνο διοργανώνονται εκδηλώσεις με θέμα κατά του ρατσισμού, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα με την Σεβίγια Ατλέτικο στις 11 Φεβρουαρίου οι παίκτες της Ράγιο μπήκαν με πανό που έγραφε: «Σκοράροντας κατά του ρατσισμού», ενώ και οι οπαδοί της σήκωσαν πανό με συνθήματα κατά του ρατσισμού.

Τα πανό αυτά έφεραν την αντίδραση της ισπανικής επιτροπής κατά της βίας η οποία αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ και όπως ήταν λογικό η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει την έκπληξη όλων στην χώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα