Στην ΑΕΚ η νέα πρόταση της Άντερλεχτ για Βράνιες

Θοδωρής Βασίλης
Στην ΑΕΚ η νέα πρόταση της Άντερλεχτ για Βράνιες

bet365

Η Άντερλεχτ επιμένει για τον Βράνιες και την Παρασκευή κατέθεσε στην ΑΕΚ νέα πρόταση για την απόκτησή του.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει ξεκαθαρίσει πως ο Βράνιες δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά αυτό δεν πτοεί τους Βέλγους οι οποίοι επανήλθαν με νέα πρόταση κι ελπίζουν πως αυτή την φορά θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Οι Βέλγοι είχαν αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση για τον δανεισμό του Βόσνιου αμυντικού.

Έτσι, σύμφωνα με τους Βέλγους και όσα έγραψαν στη χώρα τους, την Παρασκευή η πρόταση αυτή έφυγε από τα γραφεία της Άντερλεχτ με προορισμό την Αθήνα και την ΑΕΚ. Όσον αφορά το ύψος της προσφοράς, μετά και την πώληση του Στάντσιου στην Σπάρτα Πράγας, η Άντερλεχτ φέρεται να προσφέρει 500.000 στην ΑΕΚ για τον δανεισμό του Βόσνιου αμυντικού με οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ.

Από την Ένωση δεν επιβεβαιώνεται αυτή η πληροφόρηση που προέρχεται από το Βέλγιο και ξεκαθαρίζουν ότι για την υπόθεση Βράνιες ισχύουν όσα έχουν προκύψει από τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου, όπου έγινε γνωστό στον διεθνή Βόσνιο ποδοσφαιριστή από τον διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ πως δεν πωλείται...

 

Τελευταία Νέα