Απίστευτο: Σύλληψη γυναίκας ποδοσφαιριστή στην Κύπρο από... λάθος (vid)

Gazzetta team
Απίστευτο: Σύλληψη γυναίκας ποδοσφαιριστή στην Κύπρο από... λάθος (vid)

bet365

Η σύζυγος Βραζιλιάνου άσου της Δόξας Κατωκοπιάς, Λουίς Κάρλος, συνελήφθη από... λάθος! Η θέση της ομάδας κι η καταγγελία στην πρεσβεία. Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λευκωσία στην περιοχή, Μακεδονίτισσα την περασμένη Τετάρτη.

Η Αστυνομία είχε την πληροφορία ότι στο εν λόγω σημείο γινόταν παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Τότε, δύο αστυνομικοί με τα πολιτικά τους, πήγαν και φόρεσαν χειροπέδες στη σύζυγο του παίκτη της Δόξας Κατωκοπιάς Λουίς Κάρλος.

Η γυναίκα δεν ήξερε τη γλώσσα για να τους εξηγήσει ενώ παράλληλα δνε μπορούσε να αντιληφθεί και τι γινόταν. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, τους ζήτησε να περάσουν από το σπίτι της για να τους δείξει τα έγγραφά της στο δρόμο για το τμήμα.

Όταν κατάλαβαν το λάθος τους, οι αστυνομικοί την άφησαν ελεύθερη, ωστόσο, την κταγγελία στην πρεσβεία της Βραζιλίας δεν την απέφυγαν ενώ ο παίκτης θέλει να φύγει από την χώρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Αναφορικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σήμερα σε αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με έλεγχο από δύο μέλη της Αστυνομίας σε γυναίκα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες οδηγίες, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας".

Η ομάδα της Κατωκοπιάς τονίζει πως έχει προβεί σε όλες τις δέουσες νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του».

Η ανακοίνωση της Δόξας:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς εκφράζει την λύπη του για το περιστατικό της σύλληψης χωρίς λόγο της συζύγου του ποδοσφαιριστή Luis Carlos. Το Σωματείο έχει προβεί σε όλες τις δέουσες νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του.

Εκφράζουμε την συμπάθεια και την συμπαράσταση μας τόσο στη σύζυγο του ποδοσφαιριστή μας όσο και στην οικογένεια του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα