«Σπουδαίος προπονητής ο Τούντορ, θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Σπουδαίος προπονητής ο Τούντορ, θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία»

bet365

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν μάνατζερ του Ίγκορ Τούντορ μίλησε για το μέλλον του Κροάτη τεχνικού.

Λεγανιές - Ρεάλ Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής καριέρας του αναζητά ο Ίγκορ Τούντορ ένα μήνα μετά την λύση της συνεργασίας του με την Γαλατασαράι.

Ο άλλοτε αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Άντονι Σέριτς, ο οποίος πλέον κάνει καριέρα μάνατζερ εκπροσωπεί μεταξύ άλλων άλλων και τον συμπατριώτη του προπονητή.

Ο Σέριτς μάλιστα αποκάλυψε πως έχουν γίνει τρεις προτάσεις στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

«Ο Τούντορ έχει τρεις προτάσεις αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τα ονόματα. Είναι λογικό να έχει προτάσεις από την στιγμή που ήταν στη Γαλατασαράι».

Ο Σέριτς παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία του συμπατριώτη του σε Καραμπούκσπορ και Γαλατασαράι.

«Η Τουρκία είναι μια ξεχωριστή χώρα. Ο Τούντορ τα πήγε καλά εδώ. Μετά την Καραμπούκσπορ ανέλαβε την Γαλατασαράι. Δεν είναι εύκολες αποστολές αυτές. Έδειξε ότι είναι σπουδαίος προπονητής. Θα ξεκουραστεί λόγο και μετά θα συνεχίσει τον δρόμο του δείχνοντας πως είναι μεγάλος προπονητής».

Η επιστροφή στην Τουρκία είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για τον 39χρονο τεχνικό.

«Φυσικά και θα ήθελε να επιστρέψει στην Τουρκία. Πρόκειται για μια όμορφη χώρα με πολλά κοινά με την Κροατία. Σίγουρα είναι μια από τις επιλογές του».

 

Τελευταία Νέα