Επαφές Ριέκα με Λέοβατς

Επαφές Ριέκα με Λέοβατς

Gazzetta team
Επαφές Ριέκα με Λέοβατς

bet365

Ο Κροάτης αμυντικός, που δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και προφανώς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Ριέκα, με την οποία αγωνίστηκε τη διετία 2013-15.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Μάριν Λέοβατς, μετά από δυόμιση χρόνια στον ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Τούμπα και να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ριέκα, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Κροατίας, την ομάδα από όπου ο «Δικέφαλος» τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2015, καταβάλλοντας στην κροατική ομάδα το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ.

Οι λόγοι και η θέση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ εξηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (01/12) με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή να μην υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι πρώτες επαφές μεταξύ του Λέοβατς και της Ριέκα έχουν γίνει εδώ και κάποιες ημέρες, όπως έγραψε το gazzetta.gr ο 29χρονος αμυντικός έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναλύουν το πλάνο τους και να τονίζουν ότι προορίζουν τον διεθνή Κροάτη αμυντικό για το νέο ηγέτη της ομάδας.

Αυτό που απομένει να φανεί το προσεχές διάστημα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα θα λυθεί η συνεργασία του Μάριν Λέοβατς με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια είναι ανοικτά, ακόμη και η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ για το 2017.

Ο Λέοβατς πήγε από τη Αούστρια Βιέννης στη Ριέκα και αγωνίστηκε για δύο σεζόν ( 2013-14 και 2014-15), μετρώντας 63 συμμετοχές, με 4 γκολ και 6 ασίστ.

 

Τελευταία Νέα