Ο Τέιλορ θα βρεθεί στην αποστολή της Γιουνάιτεντ τρεις μήνες μετά τις χημειοθεραπείες

Gazzetta team
Ο Τέιλορ θα βρεθεί στην αποστολή της Γιουνάιτεντ τρεις μήνες μετά τις χημειοθεραπείες

bet365

Ο Μαξ Τέιλορ πάλεψε με τον καρκίνο τους τελευταίους εννιά μήνες, επέστρεψε τον Σεπτέμβριο στην U23 μετά τις χημειοθεραπείες και πρόκειται να βρεθεί στην αποστολή της Γιουνάιτεντ για το ματς με την Αστάνα.

Από την αίθουσα της κλινικής όπου πάλευε με τις χημειοθεραπείες, στο αεροπλάνο με προορισμό το Καζακστάν ως μέλος της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 19χρονος Μαξ Τέιλορ πραγματοποιεί το σπουδαιότερο comeback, έχοντας βγει νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο και πλέον, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ φέρεται ότι θα τον συμπεριλάβει στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αστάνα για το προσεχές ματς του Europa League.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Τέιλορ έλαβε τη διάγνωση του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει επ' αόριστον τα γήπεδα για να αφοσιωθεί στην θεραπεία του και με το τέλος του καλοκαιριού ο οργανισμός του είχε δείξει πλήρη σημάδια ανταπόκρισης, με τους γιατρούς να του δίνουν το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στην δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο ίδιος αποτελούσε ήδη ένα άκρως ελπιδοφόρο prospect για τον σύλλογο κάτι που απέδειξε και τον περασμένο Οκτώβρη, όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ματς μετά την επιστροφή του, επιβεβαιώνοντας ότι άφησε πίσω του την σοβαρή ασθένεια και ο Νορβηγός τεχνικός θα εκμεταλλευτεί την περίσταση της αδιάφορης βαθμολογικά Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας τον Μαξ Τέιλορ για το ματς της 5ης αγωνιστικής του Europa League και σπέρνοντας χαμόγελα εντός κι εκτός συνόρων στο διάβασμα της είδησης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα