Μπίσεσβαρ: «Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα»

Μπίσεσβαρ: «Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εξέφρασε τη γνώμη πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να προκριθεί απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αναφέροντας και ότι η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-2 των Σλοβάκων, όμως δεν βρήκε το σκορ που έψαχνε για την πρόκριση, με τον Ολλανδό να ισχυρίζεται ότι η ομάδα του άξιζε να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Το περιμέναμε πώς θα κυλήσει το ματς απέναντι σε τέτοιου τύπου ομάδες που αμύνονται μαζικά. Έπρεπε να περάσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι λυπημένος, δεν είχαμε καθόλου τύχη. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το αν φταίει που ο ΠΑΟΚ δεν «κλείδωσε» την πρόκριση στη Σλοβακία:

«Ναι μπορούμε να το πούμε και αυτό. Δεν έπαιξε άσχημα η ομάδα. Μπορούσαμε να πετύχουμε τρία γκολ στην έδρα της Σλόβαν. Τα πετύχαμε σήμερα, αλλά δεν ήταν αρκετά. Οι λεπτομέρειες στοιχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έγινε και στους αγώνες με τον Άγιαξ. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό να περάσουμε».

Για την επόμενη μέρα:

«Υπάρχει απογοήτευση σήμερα, αλλά πρέπει να αλλάξει αυτό από αύριο κιόλας. Την Κυριακή παίζουμε το επόμενο παιχνίδι μας και αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί θα έχουμε μία καλή σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα είναι δύσκολη σεζόν, αλλά έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και έτσι θα το διαχειριστούμε».

Για τη διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα:

«Έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Στο δεύτερο μέρος μπήκε και ο Σφιντέρσκι και είχαμε ακόμη μία επιλογή για τις σέντρες που επιχειρούσαμε. Πιέσαμε τον αντίπαλο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε παραπάνω γκολ, αλλά δεν έγινε αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Είχαν δύο σουτ και πέτυχαν δύο γκολ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα