Από Παρασκευή θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Τράμπζονσπορ - ΑΕΚ

Gazzetta team
Από Παρασκευή θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Τράμπζονσπορ - ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει 700 εισιτήρια για τη ρεβάνς της Τραπεζούντας, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από αύριο Παρασκευή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αρχίζει από αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου η διάθεση των εισιτηρίων για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Şenol Güneş Stadium.

Tην Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή εισιτήρια θα διατίθενται, στις ώρες της προπώλησης του αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη». Την Δευτέρα και την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη Θύρα των VIP) από τις 10 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα από το πρωί της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τρίτης (15.30) θα λειτουργήσει μέσω του aekfc.gr η διαδικασία της ηλεκτρονικής πώλησης.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς δέκα ευρώ το ένα και για τη διάθεσή τους είναι απαραίτητη η υποβολή του αριθμού διαβατηρίου ή ταυτότητας, που θα χρησιμοποιηθεί για το ταξίδι στην Τουρκία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα