Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ στο gazzetta.gr: «Θυμάμαι την ΑΕΚ από το Βαλκανικό Κύπελλο του '68, θέλαμε κόσμο στο ΟΑΚΑ»

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ στο gazzetta.gr: «Θυμάμαι την ΑΕΚ από το Βαλκανικό Κύπελλο του '68, θέλαμε κόσμο στο ΟΑΚΑ»

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ στο gazzetta.gr: «Θυμάμαι την ΑΕΚ από το Βαλκανικό Κύπελλο του '68, θέλαμε κόσμο στο ΟΑΚΑ»

bet365

Με θερμά λόγια για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αγκάογλου στο gazzetta.gr. εκπλήσσοντας με τις γνώσεις του για τους «κιτρινόμαυρους»! «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης, έχει κάνει πρόοδο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο «ισχυρός άνδρας», μολονότι ήταν απασχολημένος με την μεταγραφή του Ντάνιελ Στάριτζ, έπλεξε το εγκώμιο της «Ένωσης» τονίζοντας πως γνωρίζει για την αποψινή αντίπαλο της τουρκικής ομάδας από τα παιδικά του χρόνια, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αντιμετωπίσει το 1968 στον τελικό του βαλκανικού Κυπέλλου την Φενέρμπαχτσε!

Ο Αχμέτ Αγκάογλου παράλληλα αναφέρθηκε στους «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στην κατάκτηση του Euro 2004.

«Γνωρίζω την ΑΕΚ από τα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι πολύ καλά πως είχε αντιμετωπίσει στη δεκαετία του '60 στον τελικό του Βαλκανικού Κυπέλλου την Φενέρμπαχτσε. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχω διαπιστώσει πως έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro 2004. Η Ελλάδα είναι άλλωστε γειτονική χώρα και ξέρω για τις επιτυχίες των κορυφαίων σας ομάδων όπως είναι οι ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ».

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ έδωσε τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης και για τις δύο ομάδες, υπογραμμίζοντας πως ο παράγοντας τύχη ίσως παίξει ρόλο.

«Η ΑΕΚ είναι μια επιθετική ομάδα και μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και πιστεύω πως και η τύχη μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτές τις αναμετρήσεις».

Ο Αγκάογλου δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός πως το πρώτο ματς με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των «κιτρινόμαυρων», δηλώνοντας πως το άδειο ΟΑΚ αποτελεί μειονέκτημα και για την τουρκική ομάδα.

«Το γεγονός πως το παιχνίδι διεξάγεται χωρίς κόσμο δεν είναι ωραίο. Θεωρώ πως αποτελεί μειονέκτημα όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για εμάς. Ειλικρινά θα ήθελα το ματς να γινόταν με την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η φιλία ανάμεσα στους δύο λαούς».

O 62χρονος αξιωματούχος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την μεταγραφική επιτυχία της ομάδας του, αφού εν τέλει κατάφερε να υπογράψει με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ.

«Συζητήσαμε κάθε λεπτομέρεια του συμβολαίου του Ντάνιελ Στάριτς. Οι διαπραγματεύσεις πήγαν και είμαστε χαρούμενοι που τον εντάξαμε στο δυναμικό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα