Τεσσάρα η Σλόβαν πριν τον ΠΑΟΚ!

Τεσσάρα η Σλόβαν πριν τον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Τεσσάρα η Σλόβαν πριν τον ΠΑΟΚ!

bet365

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας διέλυσε 4-0 εκτός έδρας τη Σερέντ για την 5η αγωνιστική του σλοβακικού πρωταθλήματος και στρέφει το βλέμμα της στον ΠΑΟΚ!

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα, επικράτησε 4-0 της Σερέντ εκτός κι έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Κόζακ παρουσίασε την ομάδα του με 4-3-3 έχοντας τους: Σούλα κάτω από τα δοκάρια, τους Σουχότσκι, Μπάιριτς, Αμπένα και Απάου στην άμυνα. Ραμπιού, Νόνο και Στρέλετς στα χαφ, με τον Σπόραρ, τον Ντάνιελ και τον Κάβριτς στην επίθεση. Στο 24ο λεπτό η Σλόβαν άνοιξε το σκορ με τον Μπάιριτς, ενώ στο 42' ο Σουχότσκι διπλασίασε τα τέρματα. Στο 65ο ο Σπόραρ, με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-0, ενώ στο 90+2' ο Ραφαέλ Ρατάο διαμόρφωσε το 4-0. Πλέον, η Σλόβαν στρέφει το βλέμμα της στο ματς της Πέμπτης, όπου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa League.


Σλόβαν: Σούλα, Σουχότσκι, Μπάιριτς, Αμπένα (71' Γκούζμιτς), Απάου, Νόνο, Ραμπιού, Στρέλετς, Κάβριτς (77' Ρατάο), Ντάνιελ, Σπόραρ (69' Λιούμπιτσιτς)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα