Ατρόμητος: Ο αιώνιος έφηβος Ούμπιδες!

Ατρόμητος: Ο αιώνιος έφηβος Ούμπιδες!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ο αιώνιος έφηβος Ούμπιδες!

bet365

Βλέποντας κανείς τον Χαβιέρ Ούμπιδες στο παιχνίδι της Πέμπτης, θα νόμιζε πως πρόκειται για έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή κι όχι για κάποιον που βρίσκεται στα 37 χρόνια ζωής!

Αν θα έπρεπε το παιχνίδι με την Ντουνάισκα Στρέντα να έχει πάνω κάποιο όνομα ποδοσφαιριστή, σίγουρα αυτό είναι του Χαβιέρ Ούμπιδες! Ο Αργεντινός αρχηγός του Ατρόμητου, αν και σε ηλικία 37 χρόνων, έδειξε να μην... καταλαβαίνει τίποτα και να βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα!

Ο «Ούμπι», ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο του Ατρόμητου το βράδυ της Πέμπτης για μια μεγάλη νίκη. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον έβλεπες πως είναι σε εξαιρετικό βράδυ. Εκεί όμως που έγινες σίγουρος πως το βράδυ αυτό θα ήταν δικό του, ήταν την στιγμή του υπέροχου τέρματος που σημείωσε. Αφού το πρώτο σουτ κόντραρε, δεν παράτησε την φάση, δεν έψαξε να βρει έναν τρόπο να την... σώσει απλά, αλλά έκανε κάτι απίθανα όμορφο στέλνοντας την μπάλα στο πλεκτό.

Ίδια εικόνα είχε και σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Από τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές φάσεις για τους Περιστεριώτες που κατέληξαν σε ευκαιρίες. Ο Βέλλιος την μία φορά δεν μπόρεσε, την επόμενη όμως η σέντρα του πέρασε από εκεί που έπρεπε, έφτασε στον Μανούσο κι από εκεί στα δίχτυα. Και γκολ και ασίστ ο 37χρονος Ούμπιδες που δεν σταμάτησε να τρέχει ποτέ.

Προς το τέλος της αναμέτρησης και λίγο πριν αντικατασταθεί ο Βέλλιος, ο αρχηγός του Ατρόμητου έχει κάνει μια τρομερή κούρσα στα δεξιά. Μπήκε στην περιοχή κι έκανε το γύρισμα, αλλά κανένας άλλος δεν είχε την δύναμη να κυνηγήσει έτσι αυτή τη φάση! Αυτό έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πόσο πάθος είχε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Αργεντινός.

Σε ηλικία 37 χρόνων, σου θυμίζει έναν έφηβο ο οποίος διψάει για διάκριση. Ο «Ούμπι» είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελαν όλοι να έχουν στην ομάδα τους. Ο Αργνετινός είναι ευλογία για τον Ατρόμητο, κι ο Ατρόμητος ευλογία για τον Αργεντινό!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα