Έμερι: «Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας ο αντίπαλος και κέρδισε»

Gazzetta team
Έμερι: «Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας ο αντίπαλος και κέρδισε»

bet365

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, λάθη που εκμεταλλεύτηκε η Τσέλσι και έφτασε στην κατάκτηση του Europa League.

Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκε το σχέδιο που είχαμε στο παιχνίδι. Είχαμε και κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, θέλαμε να συνεχίσουμε και στο δεύτερο με το δικό μας πλάνο. Πήραν το πλεονέκτημα μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, κάναμε και κάποια λάθη τα οποία χρησιμοποίησε ο αντίπαλός μας. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε παρότι δεχθήκαμε και άλλα γκολ, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά στην συνέχεια όταν άνοιξε το παιχνίδι και βρέθηκαν οι ελεύθεροι χώροι, η Τσέλσι που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές τους εκμεταλλεύτηκε και έτσι είχαμε το αποτέλεσμα αυτό»

Για το ό,τι ζούσε το ματς ακόμα και μετά το 4-1: «Πάντα ο στόχος μας ήταν να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να ήμασταν όσο γίνεται πιο κοντά στην Τσέλσι, ήθελα να σπρώξω τους παίκτες μου, να πάρουμε μια στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το ήξερα πως ήταν πολύ δύσκολο»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα