Απαράδεκτο σύνθημα από οπαδούς της Τσέλσι για Σαλάχ, αντέδρασαν οι ομάδες (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Απαράδεκτο σύνθημα από οπαδούς της Τσέλσι για Σαλάχ, αντέδρασαν οι ομάδες (vid)

bet365

Άγγλοι οπαδοί της Τσέλσι φώναζαν «ο Σαλάχ είναι βομβιστής» σε παμπ της Πράγας όπου είχαν ταξιδέψει για το εκτός έδρας παιχνίδι των «μπλε» με τη Σλάβια. «Ντροπή των οπαδών του συλλόγου» τους χαρακτήρισε η ομάδα του Λονδίνου, ζητά τιμωρία η Λίβερπουλ.

Ακόμα ένα κάκιστο και απαράδεκτο περιστατικό από τους φίλους της Τσέλσι που φέτος έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με την συμπεριφορά τους και τη ρατσιστική τους διάθεση.

Στην Πράγα, το απόγευμα της Πέμπτης, εθεάθησαν σε παμπ να τραγουδούν «ο Σαλάχ είναι βομβιστής» και οι στιγμές αυτές έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο, το οποίο φυσικά έφτασε στους ανθρώπους των «μπλε» και της Λίβερπουλ.

«Είναι η ντροπή των οπαδών μας» ανέφερε η Τσέλσι, με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ να τονίζουν το γενικότερο πρόβλημα στα αγγλικά γήπεδα και να καλούν «τους αρμόδιους φορείς να εντοπίσουν τους υπαίτιους και να προχωρήσουν στην παραδειγματική τους τιμωρία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ασφάλεια των «μπλε» ταυτοποίησε τρεις από τους οπαδούς που βρίσκονταν στην παμπ και φαίνονται στο βίντεο, με αποτέλεσμα να μην τους επιτρέψει την είσοδο στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Σλάβια.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα