Ρεν - Άρσεναλ 3-1

Gazzetta team
Ρεν - Άρσεναλ 3-1

bet365

Η Ρεν έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης επί της Άρσεναλ (3-1). Κόκκινη στο 42' ο Παπασταθόπουλος.

Η Ρεν έκανε μεγάλη ανατροπή, κέρδισε με 3-1 την Άρσεναλ και έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 4’ με τον Ιβόμπι και έψαξαν στη συνέχεια το δεύτερο γκολ που θα τελείωνε τα πάντα.

Αντί να γίνει, όμως, το 0-2, ήρθε η δεύτερη κίτρινη στον Παπασταθόπουλο στο 41’ για φάουλ εκτός περιοχής και δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπουριζό έκανε το 1-1! Εκείνη η φάση άλλαξε τα πάντα, με τους Γάλλους να πιέζουν πολύ στην επανάληψη, να φτάνουν στην ανατροπή με αυτογκόλ του Μονρεάλ στο 65’ και να παίρνουν σκορ πρόκρισης με τον Σαρ στο 88’ για το τελικό 3-1! Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη ήττα της Άρσεναλ επί γαλλικού εδάφους!

Ρεν (Ζουλιέν Στεφάν): Κούμπεκ, Μπενσεμπαϊνί, Ντα Σίλβα, Μεξέρ, Ζεφάν, Αντρέ, Γκρενιέ (90+1’ Γκελίν), Μπουριζό (73’ Σιλικί), Σαρ, Ουνού, Μπεν Αρφά

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Τσεχ, Μονρεάλ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι, Τζάκα, Τορέιρα, Μχιταριάν, Ιβόμπι (53’ Γκεντουζί), Οζίλ (70’ Ράμσεϊ), Ομπαμεγιάνγκ (79’ Κολάσινατς)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα