Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Ένα γκολ και τέλος η Ευρώπη (video)

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Ένα γκολ και τέλος η Ευρώπη (video)

Gazzetta team
Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Ένα γκολ και τέλος η Ευρώπη (video)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από την Ντιναμό Κιέβου και έμεινε εκτός συνέχειας στο Europa League, με το γκολ του Σολ να κάνει τη διαφορά.

O Oλυμπιακός ταξίδεψε στην Ουκρανία έχοντας δύο διπλά και μία πρόκριση. Δεν κατάφερε να τις διπλασιάσει, έχοντας στο πλευρό του περίπου 400 οπαδούς που έκαναν το μακρινό ταξίδι. Η Ντιναμό Κιέβου πήρε το προβάδισμα με τον Σολ στο 32', ο οποίος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια των αμυντικών του Ολυμπιακού. Ο ίδιος παίκτης, μάλιστα, θα μπορούσε να γράψει και το 2-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Το report του αγώνα

Η είσοδος του Μασούρα βελτίωσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος έγινε περισσότερο απειλητικός, όμως και πάλι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Είχε κάποιες καλές στιγμές με τον πρώην εξτρέμ του Πανιωνίου, τον Χασάν και τον Γκερέρο, όμως ο Μπόικο είχε κατεβάσει ρολά στην εστία των Ουκρανών.

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός

Η Ντιναμό έτσι κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος και σε συνδυασμό με 2-2 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, πανηγύρισε τη νίκη στην επόμενη φάση του Europa League, η κλήρωση της οποίας θα γίνει την Παρασκευή 22/2) στις 14.00.

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η κριτική

Το αποτέλεσμα αυτό των «ερυθρολεύκων», για τους οποίους συγκέντρωσε κάρτες ο Σισέ, έχει αντίκτυπο και στην βαθμολογία της Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε, οι Τσέχοι είδαν την Σλάβια να περνάει από το Βέλγιο κι έτσι η Ελλάδα έπεσε στην 14η θέση. Μοναδικός κίνδυνος οι Κροάτες που συνεχίζουν με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αν οι Κροάτες κάνουν μια νίκη και μια ισοπαλία στη συνέχεια, τότε η χώρας μας θα τερματίσει στην 15η θέση!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα