Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε «ακτίνες»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε «ακτίνες»

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε «ακτίνες»

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στο Κίεβο και το gazzetta.gr... σκανάρει την αποψινή του παρουσία στο Ολιμπίνσκι
Ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα στο Κίεβο, έμεινε εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ και το gazzetta.gr «ακτινογραφεί» την εικόνα των «ερυθρόλευκων».
ΣΑ
Στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε εξαιρετική επέμβαση στην τελική του Σολ. Σταθερός, αρκετά καλή εμφάνιση από τον 22χρονο γκολκίπερ.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
Στο πρώτο μισό δεν φάνηκε πολύ, ίσως και γιατί δεν έπαιρνε βοήθειες από τον Ντίας. Στο δεύτερο μισό (με τον Ποντένσε στην πλευρά του), φάνηκε πολύ περισσότερο και πήρε πρωτοβουλίες. Στο 49' μάλιστα πιστώνεται την σωστή κάλυψη επί του του Τσικανγκόφ που έβγαινε στην κόντρα, ενώ στο 51' βρήκε τον Μασούρα με σέντρα σε καλή θέση μέσα στα αντίπαλα καρέ.
ΣΙΣΕ
Στα πρώτα πέντε λεπτά που η Ντιναμό έδειξε διατεθειμένη να παίξει κάθετα, έκανε 4-5 κοψίματα, έστω και αν δεν «σιγούρεψε» την αλλαγή κατοχής. Μετά πήρε τα πάνω του, στο 40' έκανε ένα πολύ καλό stop, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου «έχασε» τον Σολ σε στημένη μπάλα και ο Ισπανός παραλίγο να σκοράρει. Στο δεύτερο μισό ανασταλτικά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.
ΜΕΡΙΑ
Στη φάση του γκολ που πέτυχε η Ντιναμό ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Στην αρχή ο Σολ του βγαίνει στην πλάτη του και ανακτά την κατοχή, ενώ στη σέντρα που γίνεται μετά (η Ντιναμό είχε 6 παίκτες στα καρέ του Ολυμπιακού!), ο Ισπανός φορ μπήκε ανάμεσα σε εκείνον και τον Σισέ. Στο 40' έκανε ένα «τσαφ» που όμως δεν κόστισε, ενώ στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε και καλύτερή του στιγμή ήταν η σωστή κάλυψη της μπάλας μπροστά από τον Βέρμπιτς στο 75', όταν και έβγαινε στην αντεπίθεση.
ΤΣΙΜΙΚΑΣ
Μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, καθώς στο 15' έκανε ωραία κούρσα και σέντρα, ενώ στο 10' και στο 16' βγήκε το όβερλαπ και υποδέχθηκε ωραίες πάσες από τον Ποντένσε. Με την πάροδο του χρόνου όμως κατέβασε ταχύτητα, αλλά έτρεψε και προσπάθησε.
ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ
Ούτε θετικός, ούτε και αρνητικός. Υπέπεσε σε λάθη, αλλά είχε ορισμένες καλές στιγμές, όπως εκείνη του 30' όπου με εξαιρετική κίνηση έβγαλε τον Ποντένσε στο τραζίνσιον. Εδωσε τις «μάχες» του στον άξονα και αντικαταστάθηκε στο 65'.
ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ
Ο Βραζιλιάνος έβγαλε σημάδια κόπωσης. Χωρίς να είναι αρνητικός, δεν εκανε το κάτι παραπάνω και ο άξονας του Ολυμπιακού είχε τα «θέματά» του. Δεν ήταν κακός, ούτε όμως και ο Γκιγιέρμε που μας έχει συνηθίσει.
ΝΤΙΑΣ
Σε κακή βραδιά βρέθηκε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. Στη φάση του 1-0 δεν κάλυψε ανασταλτικά την πλευρά του και γενικά είχε «θέματα» (από εκεί ξεκίνησε το γκολ της Ντιναμό), ενώ δεν βοήθησε και στο δημιουργικό σκέλος. Αντικαταστάθηκε δικαίως στην ανάπαυλα.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Ξεκίνησε ορεξάτος και τραβιόνταν κυρίως στην αριστερή πλευρά, όπου δημιουργούσε υπεραρυθμία με τους Ποντένσε και Τσιμικά. Είχε διάθεση, ζήτησε μπάλες, αλλά δεν μπόρεσε να παίξει κάθετα. Στο 60' απείλησε με σουτ, ενώ αντικαταστάθηκε στο 65'.
ΠΟΝΤΕΝΣΕ
Στο πρώτο τέταρτο ήταν πολύ καλός και σε δύο περιπτώσεις (10' με εξαιρετική κίνηση, 16') έβγαλε τον Τσιμίκα σε θέση για σέντρα. Ομως με την πάροδο του χρόνου έπεσε η απόδοσή του, μέχρι το τελευταίο 20λεπτο που «ανέβηκε» όλος ο Ολυμπιακός. Χωρίς όμως να κάνει την κίνηση που θα κάνει τη διαφορά.
ΧΑΣΑΝ
Στα πρώτα 70 πρώτα λεπτά έδειχνε πολύ μόνος μπροστά και δεν τροφοδοτήθηκε. Σε αυτό το διάστημα είχε μόνο ένα σουτ άουτ στο 6'. Τότε όμως έγινε πιο απειλητικός. Στο 74' απώλεσε την μεγαλύτερη «ερυθρόλευκη» ευκαιρία (ο Μπόικο απέκρουσε με τα πόδια την κοντινή του προβολή και σε μεγάλο βαθμό τη φάση «καθάρισε» ο Ουκρανός γκολκίπερ και δεν την έχασε ο Αιγύπτιος), ενώ στο 86' έβγαλε τον Γκερέρο απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ, κάτι που δεν εκμεταλλεύτκηε ο συμπαίκτης του. Οταν άρχισε να παίρνει μπαλιές, έγινε και απειλητικός.
ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Μπήκε στο ματς στην ανάπαυλα, έπαιξε κυρίως στην αριστερή πλευρά και τον «αισθάνθηκε» η άμυνα της Ντιναμό. Στο 51' από καλή θέση δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, ενώ στο 64' «άγγιξε» την ισοφάριση, αλλά ο Μπόικο απέκρουσε το σουτ του. Στο 74' έκανε την παράλληλη για τη προβολή του Χασάν (μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού) και ήταν από τους πλέον επικίνδυνους, για τους γηπεδούχους, «ερυθρόλευκους» της βραδιάς.
ΝΑΤΧΟ
Αντικατέστησε τον Φορτούνη στο 65' και ανέλαβε ρόλο οργανωτή. Στο διάστημα που έπαιξε ο Ολυμπιακός «τσούλησε» την μπάλα, αλλά ο Ισραηλινός δεν έβγαλε κάποια από τις τελικές πάσες που μας έχει συνηθίσει.
ΓΚΕΡΕΡΟ
Πέρασε στον αγώνα στο 65' και έπαιξε στο πλευρό του Χασάν, σε ένα κλασικό 4-4-2. Στο 86' δεν εκμεταλλεύτηκε την μεταβίβαση του Αιγύπτιου και δεν «νίκησε» τον Μπόικο, στη μοναδική φάση του που μας... μένει από το ματς.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα