Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Η απουσία του Ομάρ συνεχίζει να αποσυντονίζει αμυντικά τον Ολυμπιακό (poll)

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Η απουσία του Ομάρ συνεχίζει να αποσυντονίζει αμυντικά τον Ολυμπιακό (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Η απουσία του Ομάρ συνεχίζει να αποσυντονίζει αμυντικά τον Ολυμπιακό (poll)

bet365

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η απουσία του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό στα ματς με ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου στοίχισε αισθητά στο αμυντικό σκέλος του. Ψηφίστε στο poll.
Συμπτωματικό δεν μπορεί να είναι. Ούτε τυχαίο. Δεδομένα το πλήγμα με τον τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν ήρθε σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό και αυτό αποδείχθηκε και στο γήπεδο. Αυτό ίσχυσε και για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ αλλά και στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για την Ευρώπη.
Και εάν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία με το 3-3 λογικά δεν θα έπαιζε και να ήταν καλά λόγω ροτέισον και στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός αλλά και στο Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου θα ήταν βασικός. Ο Μαρτίνς έριξε στην... μάχη το έτερο δεξί μπακ του ρόστερ, τον Βασίλη Τοροσίδη, στο παιχνίδι της Τούμπας, επιλογή που και τακτικά και αμυντικά αλλά και επιθετικά δεν του βγήκε. Στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου επέλεξε να πάει με τον Μεριά στο δεξί άκρο της άμυνας, επιλογή που πάλι δεν του πήγε καλά με τον Τυνήσιο μάλιστα να έχει χάσει τον προσωπικό του αντίπαλο, τον Βέρμπιτς, στην φάση του 2-2. Ο 27χρονος διεθνής δεξιός μπακ που με τα ανεβάσματά του στην πλευρά του λειτουργεί και ως εξτρέμ και έχει φέτος 25 ματς με 2 γκολ και 5 ασίστ στον Ολυμπιακό και η απουσία του ήταν αισθητά από τα δύο αυτά κομβικά.
Και η ενέργειά του και η... φρεσκάδα του και τα τρεξίματά του αλλά και η συμβολή του στο αμυντικό, το δημιουργικό αλλά και το επιθετικό σκέλος. Μάλιστα όπως φάνηκε και από την συγκρότηση των αμυντικών τετράδων στα δύο ματς με ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου ο Ολυμπιακός αποσυντονίστηκε σε αυτόν τον τομέα από την απώλεια του Ομάρ. Θυμίζουμε πως στα δύο αυτά παιχνίδια ο Ολυμπιακός είδε την εστία του να παραβιάζεται στο σύνολο πέντε φορές ενώ αμυντικά και τακτικά τα άκρα του είχαν θέμα και στα μετόπισθεν. Στην παρούσα φάση ο Ομάρ προσπαθεί ώστε να είναι στο 100% με την ΑΕΚ με το τεχνικό επιτελείο να ελπίζει γενικότερα να τον έχει ξανά άμεσα διαθέσιμο αλλά και στα συνήθη του αγωνιστικά επίπεδα σε μία χρονιά που έδειχνε πως μπορεί να εξελιχθεί ατομικά για τον ίδιο ακόμα και καλύτερη από την πρώτη του καλή σεζόν στο Λιμάνι.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο σχετικό poll.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα