Το μεγάλο ραντεβού στον Πειραιά και ο... εκσυγχρονισμός!

Gazzetta team
Το μεγάλο ραντεβού στον Πειραιά και ο... εκσυγχρονισμός!

bet365

Από τον Μουρίνιο στον Πεπ και τη συναρμολόγηση ενός νέου μοντέλου στον... εκσυγχρονισμό του online στοιχήματος. Το ραντεβού της Πέμπτης του Ολυμπιακού προσφέρει συγκινήσεις, ενώ το Build A Βet πρωτοτυπεί και συνδυάζει τα πάντα!

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι, το ποδόσφαιρο εξελίσσεται» ήταν η φαρμακερή ατάκα του Σαμουέλ Ετό στον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν βρέθηκαν μαζί στην Τσέλσι! Για τον Special One υπάρχουν αμφιβολίες πως ακολουθεί τη γνωστή παλιά συνταγή, η οποία όμως δεν... αρέσει και η εικόνα της Γιουνάιτεντ μάλλον τον εκθέτει. Αντίθετα, η νέα έκδοση της Σίτι που συναρμολογεί ο Πεπ είναι ελκυστική. Ολα εξελίσσονται λοιπόν για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, όπως και το online στοίχημα που μας έβαλε μέσα στο παιχνίδι. Ενα ματς είναι διαφορετικό, όταν ζεις το κάθε λεπτό, την κάθε στιγμή, την κάθε συγκίνηση και πανηγυρίζεις όπως ο παίκτης, όπως ο Γκερέρο στο Σαν Σίρο! Το Build A Bet είναι το κάτι παραπάνω, η νέα πρωτότυπη λειτουργία, που επιτρέπει να συνδυάζει ο παίκτης πολλαπλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα σε ένα μονό στοίχημα. Ακόμα περισσότερα ειδικά στοιχήματα ενός αγώνα μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα κουπόνι!

Ο Πεπ άρχισε τη συναρμολόγηση στο κατάλληλο περιβάλλον, ήταν έτοιμο να εξελιχθεί, χωρίς εμπόδια και με αρκετή στήριξη. Είπαμε, το online στοίχημα εξελίσσεται, πρωτοτυπεί και το Build A Bet κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο συναρπαστική. Συναρπαστικό ήταν και το ματς στο Μιλάνο, όπου ο Ολυμπιακός άγγιξε μια ιστορική νίκη, αλλά η Μίλαν των 7 τροπαίων Champions League έκανε την ολική επαναφορά. Εξάλλου, ποτέ δεν αρκούν 70 λεπτά απόλυτης συγκέντρωσης για να πάρεις αποτέλεσμα και διπλό μέσα στο Σαν Σίρο!


Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα (21+)

Συγκλονιστικός αναμένεται να είναι και ο αγώνας στο Φάληρο! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους ροσονέρι και η διαφορά τερμάτων θα παίξει ρόλο. Πάθος, καθαρό μυαλό, ευστοχία, αλλά και αμυντική προσήλωση είναι τα στοιχεία που θα δώσουν το δεύτερο εισιτήριο για τους «32» του Εuropa League. Oι Πειραιώτες έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα οκτώ τελευταία εντός κόντρα σε ιταλικές ομάδες (2 ισοπαλίες, 5 ήττες), αλλά το τρίποντο ήρθε απέναντι στην πανίσχυρη Γιουβέντους τη σεζόν 2014-15. Μπορεί στη Serie A να μην άλλαξε τίποτα και η Μεγάλη Κυρία ΝΑ παραμένει πρωταθλήτρια, ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο και με το Online στοίχημα. Ολα έχουν εκσυγχρονιστεί, δε μένουμε στην επιλογή του νικητή, προχωράμε παραπέρα, έχουμε σκόρερ, έχουμε κόρνερ, δοκάρια, πρώτος που θα σκοράρει, πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα, σε ένα (!) μονό στοίχημα!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα