Μαρτίνς: «Δεν κρυβόμαστε ποτέ, παίζουμε πάντα να νικήσουμε»

Μαρτίνς: «Δεν κρυβόμαστε ποτέ, παίζουμε πάντα να νικήσουμε»

Μαρτίνς: «Δεν κρυβόμαστε ποτέ, παίζουμε πάντα να νικήσουμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την φιλοσοφία της ομάδας αλλά και τα όσα έδειξε ο Ολυμπιακός μέσα στην Ισπανία. «Χρειαζόμαστε ένα 2-0, πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε και πιστεύω πάρα πολύ σ’ εμάς».

Γι' ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δημιούργησε φάσεις αλλά έμεινε στο μηδέν. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν το ποδόσφαιρό τους και μέσα στην έδρα της Μπέτις κι εκεί στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα του OlympiacosTv.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έτσι είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας. Δεν κρυβόμαστε ποτέ, παίζουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο για να κερδίσουμε. Πάντα παίζουμε πειστικά και πάντα προσπαθούμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έτσι κάναμε και σήμερα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Υπήρχαν πολλά λεπτά στον αγώνα στα οποία είχαμε επιβάλει το ρυθμό και τον έλεγχό μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Από το πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες του Μπουχαλάκη και του Φορτούνη. Αποκρούσαμε και ένα πέναλτι, κάτι το οποίο ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο κυνηγήσαμε τη νίκη και τις πιθανότητές μας για γκολ. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όμως είμαστε λυπημένοι που χάσαμε. Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, για τους παίκτες μου και για τον τρόπο που δουλεύουνε και συμπεριφέρονται σε έναν τόσο πολύ δύσκολο αγώνα. Τα δώσαμε όλα, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και αυτό που μένει τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, πάντα με τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού».

Για το αν μπορεί να έρθει η νίκη και η πρόκριση κόντρα στη Μίλαν την τελευταία αγωνιστική: «Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Μπέτις και εμείς είμαστε οι ομάδες που αξίζουμε να περάσουμε από αυτόν τον όμιλο, γιατί έχουμε παρουσιάσει το ωραιότερο ποδόσφαιρο και έχουμε κάνει τα ωραιότερα παιχνίδια. Νομίζω πως το δικαιούμαστε. Μέσα στο γήπεδό μας είναι εφικτό να συμβεί, με τη βοήθεια του κόσμου μας. Χρειαζόμαστε ένα 2-0, πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε και πιστεύω πάρα πολύ σ’ εμάς. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες στο γήπεδό μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να τιμήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς στο Olympiacos TV! / Mr. Pedro Martins on Olympiacos TV!

Best of internet