Για ένα μικρό θαύμα ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Για ένα μικρό θαύμα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει το πιο δύσκολο τεστ στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Τσέλσι με τους παίκτες του Λουτσέσκου να ψάχνουν (22:00, CosmoteSport 3) για ένα μικρό θαύμα.

Μπέτις – Ολυμπιακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Λονδίνο γνωρίζοντας καλά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση μετά τις δύο ήττες από την Βίντι έχοντας μάλιστα μπροστά του να αντιμετωπίσει και την πληγωμένη Τσέλσι η οποία προέρχεται από την τριάρα κόντρα στην Τότεναμ.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι στο Λονδίνο η ομάδα έχει γράψει ιστορία κόντρα σε Άρσεναλ και Τότεναμ και θα προσπαθήσουν γιατί όχι να πετύχουν ένα ανάλογο κατόρθωμα.

Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Έτσι, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Πασχαλάκης με αμυντική τετράδα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ζαμπά και Λημνιός θα είναι στα πλάγια. Ο Πέλκας θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή.

Από την πλευρά του ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν υπολογίζει στον Αζάρ και στον Μόουζες με τον Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές για να δώσει κάποιες ανάσες. Μια πιθανή ενδεκάδα θα είναι η εξής: Καμπαγέρο, Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Ζαπακόστα, Μπάρκλεϊ, Φάμπρεγας, Λόφτους Τσικ, Γουίλιαν, Πέδρο και Ζιρού.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα