Λο Σέλσο: «Σημαντικός ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Λο Σέλσο: «Σημαντικός ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς την πολύ σημαντική για τη συνέχεια της Μπέτις στο Europa League.

Δοκιμασία στην Ανδαλουσία περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική για τους Πειραιώτες, που δοκιμάζονται στην έδρα της Μπέτις (29/11, 19:55) και ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο υπογράμμισε πριν το παιχνίδι πως η ομάδα του σκέφτεται μόνο αυτό, με τις δηλώσεις του να είναι στον ίδιο τόνο με αυτές του προπονητή του, Κίκε Σετιέν.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν είναι στο αύριο, αλλά στο σήμερα. Θα δούμε τι θα γίνει... Αύριο μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό ματς και κατόπιν, την Κυριακή, ένα ακόμα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μακριά, αλλά μόνο σε ό,τι έχουμε μπροστά μας. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μαθαίνω καθημερινά την ομάδα καλύτερα και να συνεχίσω να προσθέτω πράγματα».

Για την ένταξη του στην ομάδα: «Γίνεται πιο εύκολη με τους συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο οι οποίοι με αντιμετώπισαν πολύ καλά από τότε που έφτασα. Είμαι ήρεμος, απολαμβάνοντας αυτή τη στιγμή, νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα, με έκανε να αισθάνομαι μέρος της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα