Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ακτίνες...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ακτίνες...

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ακτίνες...

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε σήμερα την ήττα στην Ουγγαρία και το gazzetta.gr «σκιαγραφεί» την παρουσία των παικτών του κόντρα στη Βίντι
Με σκορ 1-0 ηττήθηκε σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία και το gazzetta.gr περνά τους παίκτες του από ακτίνες...
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη και σε γενικές γραμμές δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές. Πιστώνεται την καλή του αντίδραση σε ένα σουτ του Νικόλοφ στο 79', όπου η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία.
ΤΟΣΚΑ
Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να πλαγιοκοπήσει. Ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ πίεζε, εκείνος δεν πήρε πρωτοβουλίες.
ΚΡΕΣΠΟ
Αν και στόπερ ήταν «πρωταγωνιστής» στις δύο από τις τρεις καλύτερες επιθετικές στιγμές του ΠΑΟΚ στο ματς. Πρόκειται για την κεφαλιά του στο 17' μετά από κόρνερ του Ελ Καντουρί και σε εκείνη του 85' όταν δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας μετά την παράλληλη του Μπίσεσβαρ. Αυτό ίσως τα «λέει» όλα για την αποψινή εικόνα της ομάδας του.
ΒΑΡΕΛΑ
Αυτό που αναφέρθηκε για την επιθετική παρουσία του Κρέσπο, ισχύει και σε μικρότερο βαθμό για τον Βαρέλα, καθώς εκείνος «έστρωσε» ωραία την μπάλα στον Βέρνμπλουμ στο 90'+1', αλλά το σουτ του συμπαίκτη του πέρασε άουτ.
ΜΑΤΟΣ
Στο πρώτο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες και αρκετές φορές προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει. Στη φάση του 1-0 όμως δεν «διαβάζει» σωστά τη φάση και επέτρεψε στον Βινίσιους να σεντράρει.
ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ
Ξεκίνησε καλά, έδειξε διάθεση να καλύψει σωστά χώρους (π.χ. στο 12' «γύρισε» και βοήθησε σωστά τον Βαρέλα στο μαρκάρισμα του Σκέποβιτς), αλλά το γκολ της Βίντι προήλθε από δύο δικά του λάθη. Αρχικά «έδωσε» την κατοχή μπάλας και ύστερα «έχασε» τον Μιλάνοφ στην κεφαλιά από την οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Στο 90'+1΄παραλίγο να «ρεφάρει» το λάθος του, όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.
ΣΑΧΟΦ
Κλήθηκε να παίξει τον ρόλο του αντί-Κάνιας ή αντί-Μαουρίτσιο. Δεν τα κατάφερε. Οχι πως ήταν αρνητικός, ωστόσο δεν μπόρεσε να «τρέξει» κάθετα την μπάλα και να οργανώσει. Μετά το 75' που «άνοιξαν» οι γραμμές, αντιμετώπισε και ανασταλτικά προβλήματα.
ΖΑΜΠΑ
Δεν τον «αισθάνθηκε» η άμυνα της Βίντι και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να παίξει το 1 vs 1 και να ξεμαρκαριστεί. «Κλεισμένος», δεν φάνηκε.
ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ
Ξεκίνησε σε θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς, σε ρόλο «10αριου» και με σκοπό να οργανώσει το ματς του ΠΑΟΚ. Εκτός 1-2 περιπτώσεων στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε στον κενό χώρο με τον Λημνιό, δεν τα κατάφερε και για αυτό ο ΠΑΟΚ δεν ήταν απειλητικός. Αντικαταστάθηκε στο 63'. Πέρασε απαρατήρητος.
ΛΗΜΝΙΟΣ
Ηταν δραστήριος στα πρώτα 20 με 25 λεπτά και η πλευρά του, συνεπικουρούμενος από τον Μάτος, θέλησε να δημιουργήσει «ρήγματα» στην άμυνα της Βίντι. Μετά όμως κλείστηκε και δεν βρήκε χώρους.
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
Δεν φάνηκε, αν και για εκείνον υπάρχει το «ελαφρυντικό» πως δεν τροφοδοτήθηκε. Θέλησε να «μπει» σε πολλές φάσεις, ήταν «εκεί», όμως τόσο η δική του κακή βραδιά σε συνάρτηση με εκείνη των μεσοεπιθετικών του ΠΑΟΚ, δεν του επέτρεψαν να κάνει αισθητή την παρουσία του.
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
Πέρασε στο 60' και ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του ΠΑΟΚ. Επί χάρτου ήταν αριστερός εξτρέμ σε 4-4-2 μετά και την είσοδο του Ακπόμ, αλλά είχε ελεύθερο ρόλο και εκτελούσε πολλές στατικές φάσεις. Στο 84' έκανε την παράλληλη, αλλά η άμυνα της Βίντι έδιωξε προ του Κρέσπο και παρότι έπαιξε περίπου 35 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, ήταν ίσως ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ.
ΑΚΠΟΜ
Μπήκε στο 63' και πέρασε στο πλευρό του Πρίγιοβιτς και κάπως αριστερά. Δεν φάνηκε.
ΟΥΑΡΝΤΑ
Μπήκε στο 70' και έπαιξε στη δεξιά πλευρά, αν και πολλές φορές συνέκλινε προς τον άξονα. Εδειξε διάθεση, ζήτησε μπάλα, αλλά δεν έκανε τη διαφορά.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα