Απόλλων - Αϊντραχτ 2-3

Gazzetta team
Απόλλων - Αϊντραχτ 2-3

bet365

Αϊντραχτ με... σπασμένα φρένα! Οι Γερμανοί επικράτησαν 3-2 του Απόλλωνα στην Κύπρο και μαζί με τη Λάτσιο βρέθηκαν στους «32» του Europa League. Τέλος για τη Μαρσέιγ του Μήτρογλου.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις βαθμολογίες του Europa League

Η Αϊντραχτ συνεχίζει με σπασμένα φρένα στο Europa League και από την τέταρτη στροφή του 8ου ομίλου ετοιμάζει... αποσκευές για τους «32» της διοργάνωσης. Οι Γερμανοί επικράτησαν 3-2 του Απόλλωνα στην Κύπρο κι έφτασαν τις τέσσερις νίκες. Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι, αλλά η Αϊντραχτ είχε ουσία! Στο 17ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν από την υπέροχη πάσα του Βίλεμς, ο Γιόβιτς με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Αϊντραχτ είχε τον έλεγχο και σε τρία λεπτά «καθάρισε» το ματς. Στο 55' από τη σέντρα του Γκατσίνοβιτς ο Αλερ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 58' από λάθος κοντρόλ του Στυλιανού ο Γκατσίνοβιτς σημείωσε το 3-0. Στο 72΄ο Απόλλων μείωσε, όταν από φάουλ του Πέδρο, ο Ζελάγια με κεφαλιά πέτυχε το 1-3. Στις καθυστερήσεις οι Κύπριοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ζελάγια διαμόρφωσε το 2-3.

7ος όμιλος: Τρελή ανατροπή για την Σπαρτάκ Μόσχας
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές προηγήθηκε η Ρέιντζερς στη Μόσχα. Κι όμως η Σπαρτάκ όχι μόνο επέστρεφε διαρκώς, αλλά κατάφερε να φτάσει σε τρελή ανατροπή και να πάρει το ματς με το φοβερό 4-2. Το φοβερό με τους Σκωτσέζους είναι ότι έβαλαν και τα τρία δικά τους γκολ πριν το ημίχρονο (5' Ερεμένκο, 27' Καντέιας, 41' Μίντλετον). Ωστόσο, Μελγαρέχο (22'), Γκόλντσον (35' αυτ.), Λουίζ Αντριάνο (58') και Χάνι (59') οδήγησαν στο τρίποντο τους γηπεδούχους, με τις δύο ομάδες πλέον να συγκατοικούν στο -1 από την κορυφή του 7ου ομίλου. Το τέλειο βράδυ για τους Ρώσους ολοκληρώθηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ στο Ραπίντ Βιέννης-Βιγιαρεάλ, η οποία κράτησε σε απόσταση εντός βαθμού την πρωτοπόρο ισπανική ομάδα.

8ος όμιλος: Πρόκριση για Λάτσιο
Την πρόκριση στους "32" του Europa League πανηγυρίζει η Λάτσιο, η οποία πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Μαρσέιγ, αυτή τη φορά με 2-1 στο Olimpico. Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που έγιναν πιο απειλητικοί σε 2-3 περιπτώσεις αλλά οι Ιταλοί ήταν αυτοί που είχαν την ουσία και στο 45' άνοιξαν το σκορ με τον Παρόλο μετά το γύρισμα του Ιμόμπιλε από αριστερά (1-0). Στην επανάληψη η Λάτσιο μπήκε για να καθαρίσει το ματς και στο 55' έφτασε στο 2-0 με τον Κορέα μετά τον ωραίο συνδυασμό με τον Ιμόμπιλε, για να έρθει όμως η αντίδραση της Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί μείωσαν σε 2-1 στο 60' με τον Τοβίν μετά το λάθος του Παρόλο, με τους Λατσιάλι όμως να είναι σοβαροί στη συνέχεια και να κρατάνε τους βαθμούς που τους δίνουν και μαθηματικά την πρόκριση.

9ος όμιλος: Τα πάντα ανοιχτά
Η Γκενκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87’ την Μπεσίκτας, που είχε προηγηθεί με τον Κουαρέσμα από το 17’ και απέφυγε την ήττα, που τη διατηρεί στην κορυφή του ομίλου μετά το 1-1 στο Βέλγιο. Η εκπληκτική Σάρπσμποργκ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Προηγήθηκε στην Σουηδία της Μάλμε με τον Μόρτενσεν στο 63’, αλλά μόλις 4’ αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση με τον Άντονσον στο 67’. Το τελικό 1-1 τις βρίσκει ισόβαθμες και την Μπεσίκτας στην τελευταία θέση.

10ος όμιλος: Χέρι χέρι Σεβίλλη, Κρασνοντάρ
Αμφότερες βρέθηκαν να κυνηγούν τη νίκη στο φινάλε και κατάφεραν να την πάρουν πολύ δύσκολα. Η Σεβίλλη είχε προηγηθεί 0-2 στην Τουρκία με τους Νολίτο (12'), Μουριέλ (38'), αλλά η Ακισάρ αρνήθηκε να υποταχθεί τόσο εύκολα και μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα (52' Μανού, 78' Αγίκ). Το πέναλτι του Μπανέγα όμως στο 87' έδωσε τους Σεβιγιάνους το 3-2 και τους κράτησε στην κορυφή του 10ου ομίλου. Μαζί της παρέμεινε και η Κρασνοντάρ, η οποία κυνηγούσε το σκορ μέχρι το 79'. Η Σταντάρ Λιέγης είχε κάνει το 0-1 στη Ρωσία από το 19' με τον Καρσελά, μα δεν άντεξε την πίεση και είδε τους γηπεδούχους να το γυρνούν με δύο γκολ σε τρία λεπτά (79' Σουλεϊμάνοβ, 82' Βαμπέρτο).

11ος όμιλος: Άλμα πρόκρισης η Ντιναμό
Η Ντιναμό Κιέβου συνέχισε τις εξαιρετικές επιδόσεις της εντός έδρας στο Europa League, κέρδισε με 3-1 την Ρεν και την άφησε 5 βαθμούς πίσω της, έχοντας και την ισοβαθμία υπέρ της. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Βέρμπις να κάνει το 1-0 στο 13’ και τα πάντα τελείωσαν στο 68’, όταν ο Μικολένκο έκανε το 2-0. Μόλις 4’ αργότερα ο Σαπαρένκο έκανε το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι ρενέ ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με τον Σιμποτσό στο 89’.


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα