Νίκη για τους... «32» η Φενέρ!

Gazzetta team
Νίκη για τους... «32» η Φενέρ!

bet365

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-0 της Αντερλεχτ, την πέταξε εκτός Ευρώπης, κάνοντας παράλληλα τεράστιο βήμα πρόκρισης. Κοντά στους «32» και η Αστανά.

Αγκαλιά με την πρόκρισή της στη φάση των «32» του Europa League βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Αντερλεχτ. Στο -2 από την κορυφή, ενώ πέταξε εκτός συνέχειας την ομάδα του Βελγίου. Αδύναμος κρίκος για τους φιλοξενούμενους ο Βράνιες, που είχε άσχημες τοποθετήσεις. Η Φενέρ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο 20λεπτο για να μετατραπεί η υπεροχή της σε ουσία. Στο 71' ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα σουτ, ο Αγιού πήδηξε για την κεφαλιά, δεν τη βρήκε, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βράνιες έκανε το λάθος, ο Βαλμπουενά μοίρασε ιδανικά στον Φρέι, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0. Η Αντερλεχτ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπακαλί στο 79'.

Στο τέλος η Αστανά
Μεγάλη νίκη πήρε η Αστανά με 2-1 επί της Γιάμπλονετς στο Καζαχστάν. Ο Ποσίκοβ πέτυχε το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους στο 88’ και τους κρατάει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Καζάκοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκαν με τον Ενρίκε στο 18’. Στο 40’, όμως, οι Τσέχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λίσκα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και τιμωρήθηκαν για αυτό, με τον Ποσίκοβ να κάνει το τελικό 2-1 στο 88’.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία όλων των ομίλων

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα