Μπίσεσβαρ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Μπίσεσβαρ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Μπίσεσβαρ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης (25/10) με τη Βίντι, αλλά και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το θέμα του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι σε εκκρεμότητα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις.

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τη Βίντι:

«Σίγουρα σε όλους τους παίκτες αρέσουν τα παιχνίδι του Europa League. Έχουμε αυτοπεποίθηση, η ομάδα παίζει καλά, είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως ο αντίπαλος πρέπει να αισθάνεται φοβισμένος και όχι εμείς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση:

«Βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Χάσαμε από την Τσέλσι, αλλά το παιχνίδι αυτό μας δίδαξε πολλά. Σίγουρα αν πάρουμε έξι βαθμούς κόντρα στη Βίντι θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει η υπόθεση πρόκριση.

Για το αν ήρθε η ώρα να πετύχει το πρώτο του γκολ στο Europa League:

«Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, αλλά αυτό θα κριθεί στην τελευταία αναμέτρηση. Φυσικά θέλω να σκοράρω σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι καθώς δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Το σημαντικότερο όμως είναι να κερδίσει η ομάδα».

Για το αν έχει κάποιο παράπονο από το πλύσιμο του αυτοκινήτου από τον Γιώργο Σαββίδη:

«Ο Γιώργης έκανε καλή δουλειά με τα αυτοκίνητα. Μόνο οι ζάντες, αλλά είναι δύσκολο να τις καθαρίσεις. Ήταν πολύ ευχάριστο που ο γιος του προέδρου έκανε μία τέτοια κίνηση».

Για το πως είναι το κλίμα στην ομάδα με τις συνεχόμενες νίκες:

«Δεν είμαστε μόνο εμείς χαρούμενοι όταν κερδίζουμε. Όλη η πόλη είναι ευτυχισμένη και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτά τα εξαιρετικά συναισθήματα».

Για το συμβόλαιό του και τις συζητήσεις του με τη διοίκηση:

«Το μόνο που έχω να πω ότι έχουν γίνει συζητήσεις. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ και θέλω να συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα