Ο λόγος που το πρώτο γκολ του Σωκράτη με την Άρσεναλ είναι ξεχωριστό

Ο λόγος που το πρώτο γκολ του Σωκράτη με την Άρσεναλ είναι ξεχωριστό

Gazzetta team
Ο λόγος που το πρώτο γκολ του Σωκράτη με την Άρσεναλ είναι ξεχωριστό

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Άρσεναλ στο 0-3 επί της Καραμπάγκ. Ένα γκολ που ήταν ξεχωριστό για τον σύλλογο καθώς ήταν το πρώτο από παίκτη που δεν έχει προπονήσει ο Αρσέν Βενγκέρ από το 1996!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η φετινή σεζόν είναι η πρώτη που ο Αρσέν Βενγκέρ δεν βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ, ωστόσο από το ξεκίνημά της όλα τα γκολ που είχε σημειώσει η ομάδα είχαν έρθει από παίκτες που είχαν προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ μέχρι την περσινή σεζόν. Δηλαδή ο Μουστάφι, ο Μονρεάλ, ο Εζίλ, ο Τσάκα, ο Μχιταριάν, ο Ομπαμεγιάνγκ, ο Λακαζέτ, ο Ιβόμπι και ο Γουέλμπεκ που είχαν βρει δίχτυα ως τώρα είχαν προπονητή τον Βενγκέρ στους Κανονιέρηδες.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χθες βράδυ στη νίκη επί της Καραμπάγκ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Άρσεναλ, ένα γκολ που εκτός από τον ίδιο ήταν ξεχωριστό και για τον σύλλογο. Κι αυτό γιατί ήταν το πρώτο τέρμα που σημειώνει παίκτης της Άρσεναλ από το 1996, ο οποίος δεν είχε προπονητή τον Βενγκέρ!

Ο Παπασταθόπουλος υπέγραψε στην Άρσεναλ το φετινό καλοκαίρι όταν ο Βενγκέρ είχε ήδη αποχωρήσει από τους Κανονιέρηδες, κι έτσι το πρώτο του τέρμα έχει ξεχωριστή σημασία και για ολόκληρο τον σύλλογο του Βορείου Λονδίνου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα