Χωρίς Ελ Καντουρί και Ουάρντα στο Μινσκ

Χωρίς Ελ Καντουρί και Ουάρντα στο Μινσκ

bet365

Ποιους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να πάρει στη Λευκορωσία μαζί του για τον αγώνα της Πέμπτης (4/10) κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (3/10) από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Μινσκ και σ’ αυτήν συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει μαζί του.

Πίσω στην Ελλάδα θα μείνουν για διαφορετικούς λόγους ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Αμρ Ουάρντα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Με προπόνηση τακτικής στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η επί ελληνικού εδάφους μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε στις λεπτομέρειες γύρω από τη διαφορετική προσέγγιση της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Λευκορωσίας. Οι Φερνάντο Βαρέλα, Μαουρίσιο γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, σε αντίθεση μου τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Οι 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Μινσκ είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Καρέλης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα