Όταν είχε «μιλήσει» ο Κλάους (pics&vid)

Όταν είχε «μιλήσει» ο Κλάους (pics&vid)

bet365

O ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Μινσκ, μετά την πρώτη επίσκεψη του πριν από τέσσερα χρόνια, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΝΣΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η αποστολή του «Δικεφάλου» είναι στο δρόμο για το Μινσκ και το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως αυτή τη φορά δε θα συναντήσει… πολικές συνθήκες, όπως συνέβη προ τετραετίας. Το… κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως δεν υπάρχει στο ρόστερ του, πλέον, ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος με τα δυο από τα 20 συνολικά ευρωπαϊκά γκολ του είχε υπογράψει φαρδιά-πλατιά το «διπλό» στις 27 Νοεμβρίου του 2014 μέσα στην «Borisov Arena», καθώς το γήπεδο της Ντιναμό Μινσκ ήταν υπό κατασκευή.

Εκείνη η νίκη (2-0), με το θερμόμετρο «κολλημένο» στους -5 βαθμούς Κελσίου είχε κρατήσει «ζεστή» την υπόθεση-πρόκριση για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, που ήθελε τη νίκη μέσα στην Τούμπα επί της Γκινγκάμπ την τελευταία αγωνιστική για να περάσει στη φάση των «32». Τελικά, ήρθε η ήττα (1-2) και ο «Δικέφαλος» αποκλείστηκε.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Ιγκνάτοβιτς, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Ουντότζι (75’ Γιαρότσκι), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τζα Τζε-Τζε (80’

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (27’ Τζαβέλλας), Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (46’ Γκολάσα), Αθανασιάδης (90’ Παπαδόπουλος)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα