Τα υψηλά πρόστιμα φέρνουν άμεσα μέτρα

Τα υψηλά πρόστιμα φέρνουν άμεσα μέτρα

Τα υψηλά πρόστιμα φέρνουν άμεσα μέτρα

Τα καπνογόνα και οι πυρσοί, που άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (20/9) στην Τούμπα, φέρνουν υψηλά πρόστιμα και μαζί  φέρνουν μέτρα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.  

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

O παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ κατέγραψε στην έκθεση του τα καπνογόνα και τους  πυρσούς, που άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Με αφορμή τα μέχρι τώρα πολύ υψηλά πρόστιμα, που επιβάλλονται κάθε χρόνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της, αλλά και αυτών που… έρχονται, έγινε σήμερα μια σύσκεψη με την παρουσία των μελών της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης μαζί με το μέλος του Δ.Σ., Μαρία Γκοντσαρόβα, παρουσίασαν στους εκπροσώπους των οργανωμένων τις συνολικές τιμωρίες και τα πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί στην ομάδα.

Ένα σημαντικό πρόβλημα αφορά τους ελέγχους κατά την είσοδο στην Τούμπα, όπου δόθηκε εντολή για να είναι ακόμη εντατικότεροι στα ντέρμπι που ακολουθούν, ενώ παράλληλα οι δύο πλευρές συζήτησαν και διάφορες εναλλακτικές προτάσεις ώστε να καλυφθεί από τη νέα σεζόν η οικονομική ζημιά αυτών των ενεργειών, η οποία είναι πολύ μεγάλη και κοστίζουν ακριβά στο ταμείο του συλλόγου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και σε επόμενες συνεδριάσεις, προτείνει να υπάρξει αύξηση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας ή η μείωση του μπάτζετ σε ποσό αντίστοιχο με τον μέσο όρο των ετήσιων προστίμων. Μ’ άλλα λόγια οι οπαδοί να πληρώνουν για τα πρόστιμα που αυτοί φέρνουν στην ομάδα με τις πράξεις τους.

Best of internet