Ντουντελάνζ - Μίλαν 0-1

Gazzetta team
Ντουντελάνζ - Μίλαν 0-1

bet365

Η Μίλαν παρατάχθηκε με 9 αλλαγές, δεν έπαιξε καλά αλλά έφυγε με νίκη από το Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ (0-1) στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Οι Rossoneri παρατάχθηκαν από τον Ρίνο Γκατούζο κατά 9/11 αλλαγμένοι σε σχέση με το ματς με την Κάλιαρι [Ρομανιόλι, Ιγουαΐν] και 46 χρόνια μετά την τελυταία επίσκεψή τους στο Λουξεμβούργο επικράτησαν 0-1 της Ντουντελάνζ και έκαναν το 7x7 κόντρα στις ομάδες τις χώρας. Η Μίλαν πήρε έτσι προβάδισμα στον όμιλο στον οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 των Ερυθρόλευκων με την Ρεάλ Μπέτις.

Ο Pipita δεν βρήκε στόχο με πλασέ από το όριο της περιοχής και ο Καστιγιέχο είχε σουτ στο δοκάρι στις πρώτες φάσεις για τους φιλοξενούμενους, ενώ η Ντουντελάνζ απείλησε στο 32' με το βολέ του Τουρπέλ που πέρασε ψηλά άουτ, ενώ το ίδιο έκανε για την ομάδα του Λουξεμβούργου ο Στολζ. Ο Ματία Καλντάρα είχε την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος για την Μίλαν με κεφαλιά άουτ από κοντά ύστερα από κόρνερ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49') ο Ιγουαΐν βρέθηκε φάτσα με το γκολ αλλά νικήθηκε από τον keeper των γηπεδούχων, όμως δέκα λεπτά αργότερα μετά την πάσα του Σάμου Καστιγιέχο εκτέλεσε με το δεξί και με δόση τύχης έγραψε το 0-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος παρά την πολύ μέτρια εμφάνιση των Rossoneri.

Ντουντελάνζ (Ντίνο Τοπμέλερ): Φρίζινγκ, Σνελ, Πρεμπέ, Μαλζέ (84' Γιορντάνοβ), Ελ Χριτί (80' Μελισέ), Κρούσκα, Στέλβιο (75' Στουμπφ), Κουτουριέ, Σινάνι, Τουρπέλ.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Αμπάτε, Καλντάρα, Ρομανιόλι, Λασάλτ, Μπακαγιόκο, Χοσέ Μάουρι (80' Τσαλχάνογλου), Μπερτολάτσι (70' Κεσί), Καστιγιέχο, Μπορίνι (88' Χαλίλοβιτς), Ιγουαΐν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα