Γιατί ο Μαρτίνς έδειξε & ματς Ευρώπης για την Μπέτις και η εκτίμηση για δύο αλλαγές

Δημήτρης Τομαράς
Γιατί ο Μαρτίνς έδειξε & ματς Ευρώπης για την Μπέτις και η εκτίμηση για δύο αλλαγές

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει μία διαφορετική Μπέτις στην Ευρώπη σε σχέση με την Primera και για αυτό έδειξε & ευρωπαϊκά ματς στους παίκτες του. Παραμένει η εκτίμηση για δύο αλλαγές.

Ο Πορτογάλος έδειξε - όπως κάνει πάντα επί δύο ημέρες πριν από κάθε αγώνα - αποσπάσματα από αναμετρήσεις της Μπέτις με έμφαση στην Ευρώπη. Ο Μαρτίνς είχε & ευρωπαϊκά ματς διότι θεωρεί ότι σε σχέση με την Ισπανία και τις εγχώριες διοργανώσεις της ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό.

Έριξε βάρος στην μεταφορά της μπάλας από τους παίκτες της Μπέτις και γενικά το πως λειτουργούν στο κομμάτι της δημιουργίας και της επίθεσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δείξει και την Πέμπτη βίντεο στους παίκτες του. Συγκριτικά με την 11άδα η εκτίμηση - αίσθηση παραμένει πως θα γίνουν δύο αλλαγές. Ο Μεριά αντί του Μιράντα και ο Γκιγιέρμε αντί του Μπουχαλάκη. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ο Ομάρ - εφόσον είναι εντελώς καλά - Βούκοβιτς, Μεριά και Τσιμίκας. Κέντρο με Καμαρά - Γκιγιέρμε, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Λάζαρο - Ποντένσε και φορ ο Γκερέρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα