Γιατί ο Μαρτίνς έδειξε & ματς Ευρώπης για την Μπέτις και η εκτίμηση για δύο αλλαγές

Δημήτρης Τομαράς
Γιατί ο Μαρτίνς έδειξε & ματς Ευρώπης για την Μπέτις και η εκτίμηση για δύο αλλαγές

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει μία διαφορετική Μπέτις στην Ευρώπη σε σχέση με την Primera και για αυτό έδειξε & ευρωπαϊκά ματς στους παίκτες του. Παραμένει η εκτίμηση για δύο αλλαγές.

Ο Πορτογάλος έδειξε - όπως κάνει πάντα επί δύο ημέρες πριν από κάθε αγώνα - αποσπάσματα από αναμετρήσεις της Μπέτις με έμφαση στην Ευρώπη. Ο Μαρτίνς είχε & ευρωπαϊκά ματς διότι θεωρεί ότι σε σχέση με την Ισπανία και τις εγχώριες διοργανώσεις της ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό.

Έριξε βάρος στην μεταφορά της μπάλας από τους παίκτες της Μπέτις και γενικά το πως λειτουργούν στο κομμάτι της δημιουργίας και της επίθεσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δείξει και την Πέμπτη βίντεο στους παίκτες του. Συγκριτικά με την 11άδα η εκτίμηση - αίσθηση παραμένει πως θα γίνουν δύο αλλαγές. Ο Μεριά αντί του Μιράντα και ο Γκιγιέρμε αντί του Μπουχαλάκη. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ο Ομάρ - εφόσον είναι εντελώς καλά - Βούκοβιτς, Μεριά και Τσιμίκας. Κέντρο με Καμαρά - Γκιγιέρμε, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Λάζαρο - Ποντένσε και φορ ο Γκερέρο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα