Τσέλσι: Προπόνηση με όλα τα αστέρια της (pics &vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Τσέλσι: Προπόνηση με όλα τα αστέρια της (pics &vids)

bet365

Σε εξέλιξη είναι η προπόνηση της Τσέσλι σε αθλητικό κέντρο της περιοχής της Σουρωτής στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ποιοι είναι οι 21 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Μαουρίσιο Σάρι.

Το μεγάλο αστέρι των «μπλε», Εντέν Αζάρ, όπως και οι Νταβίντ Λουίζ, Ματέο Κόβασιτς, Ντάνι Ντρινκγουότερ, Έμερσον, έμειναν στο Λονδίνο, με την αποστολή της Τσέλσι να αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία των Λονδρέζων θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις Lolas Sports Center στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της αγγλικής ομάδας σε μια προσπάθεια να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, κάτι που δεν έγινε εφικτό, λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας από την αστυνομία.

Η αποστολή της Τσέλσι απαρτίζεται από τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές:

Κέπα Αριζαμπαλάγκα, Καμπαγιέρο, Μπούλκα, Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Φάμπρεγκας, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Λόφτους-Τσικ, Μόουζες, Ζιρού, Χάντσον-Οντόι, Ζαπακόστα, Γουίλιαν, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αζπιλκουέτα, Μοράτα και Αμπαντού.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα