Η ισχυρή Μπέτις και ένας όμιλος - πρόκληση για τον Ολυμπιακό...

Δημήτρης Τομαράς
Η ισχυρή Μπέτις και ένας όμιλος - πρόκληση για τον Ολυμπιακό...

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν πέφτει στην... παγίδα των πληροφοριών για rotation της Μπέτις στην πρεμιέρα του Europa καθώς ακόμα και σε μία τέτοια περίπτωση είναι ένας πολύ δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος.
Ο Ολυμπιακός ξεκινά την Πέμπτη την ευρωπαϊκή του... περιπέτεια στους ομίλους του Europa League σε ένα γκρουπ - πρόκληση. Πρώτος αντίπαλός του η Μπέτις, μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι ανερχόμενη δύναμη στην Ισπανία και με ένα μπάτζετ που ξεπερνάει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της Μπέτις αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα αποκτώντας ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν επίπεδο όπως ο Πορτογάλος διεθνής μέσος Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο Κανάλες από την Ρεάλ Σοσιεδάδ με τρομερή χρονιά και ενώ κράτησε το καλύτερο για το τέλος με τον δανεισμό του Αργεντινού διεθνή άσου Τζιοβάνι Λο Σέλσο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ακόμα λοιπόν και με τις... εναλλακτικές της και την πιθανότητα rotation η Μπέτις είναι μία πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.
Για τους Πειραιώτες που κάνουν πρεμιέρα στο φαληρικό γήπεδο την Πέμπτη με αντίπαλο την Μπέτις τα πράγματα προφανώς και δεν θα είναι εύκολα. Ωστόσο στο Λιμάνι βλέπουν ότι ο όμιλος με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ τους δίνει μία ευκαιρία να βγάλουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Ειδικά στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο Europa με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς, όπου θα διεκδικήσουν πρόκριση. Θυμηθείτε ξανά εδώ την ανάλυση του Gazzetta.gr για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα