Πούσκας – Βίντι 2-1

Πούσκας – Βίντι 2-1

Gazzetta team
Πούσκας – Βίντι 2-1

bet365

Κάκή εμφάνιση ξανά η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, που είχε σοβαρό τραυματισμό, χαμένο πέναλτι στο 102' και είδε την Ακαδημία Πούσκας να της κάνει ανατροπή 2-1.

Σταθερό ντεφορμάρισμα βιώνει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League. Η Βίντι ηττήθηκε 2-1 και μάλιστα με ανατροπή από την ουραγό του πρωταθλήματος, που είναι οι Ακαδημίες Πούσκας. Ετσι έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (τα δύο με την ΑΕΚ) και έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Μοιραίος για την Βίντι ήταν ο Σέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έδωσε το προβάδισμα με πέναλτι (24'), αλλά στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον αντίπαλο πορτιέρο. Ενδιάμεσα, με δύο γκολ του Κνέζεβιτς οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει το ματς, αφήνοντας πληρωμένη την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, που είδε και τον βασικό τερματοφύλακά της, Κόβακσικ να αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο. Στο τέλος του αγώνα υπήρξαν σοβαρά επεισόδια με ξύλο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβακσικ (75' Τούιβελ), Στόπιρα, Βινίσιους, Γιουχάζ, Νέγκο, Χάτζιτς, Πάτκαϊ (57' Μιλάβ), Κόβακς, Χούστι (69' Νικόλοβ), Σέποβιτς, Λάζοβιτς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα