Νάτχο στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος για Μπέρνλι, αν δεν πίστευα στο πρωτάθλημα δεν θα ερχόμουν»

Νάτχο στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος για Μπέρνλι, αν δεν πίστευα στο πρωτάθλημα δεν θα ερχόμουν»

Νάτχο στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος για Μπέρνλι, αν δεν πίστευα στο πρωτάθλημα δεν θα ερχόμουν»

bet365

O Μπίμπαρς Νάτχο, μετά το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» για το ματς με την Μπέρνλι, την ετοιμότητά του, την αξία των τριών βαθμών και την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ - ΜΟΛ Βίντι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήρθε στο Λιμάνι για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής. Ο Μπίμπαρς Νάτχο, δήλωσε ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό κόντρα στο Λεβαδειακό και είπε στο gazzetta.gr ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Αγγλία απέναντι στην Μπέρνλι.

Παράλληλα, σχολίασε πως και το 1-0 τρεις βαθμούς δίνει και πως στην αρχή του πρωταθλήματος σημασία έχουν οι νίκες, ενώ ξεκαθάρισε πως αν δεν πίστευε στην κατάκτηση του νταμπλ δεν έλεγε «ναι» στον Ολυμπιακό.

Κόντρα στο Λεβαδειακό πήρες μια πρώτη γεύση από τη νέα σου ομάδα στο «Καραϊσκάκης». Πώς αισθάνθηκες;

«Είναι πολύ, πολύ ξεχωριστό το πρώτο μου παιχνίδι σ' αυτό το στάδιο μ' αυτούς τους φιλάθλους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Είσαι έτοιμος να παίξεις κόντρα στην Μπέρνλι;

«Ναι, πιστεύω ότι ύστερα από προπονήσεις τριών εβδομάδων είμαι έτοιμος να παίξω αν ο προπονητής το κρίνει».

Η ομάδα, έπαιξε πολύ καλά, δημιούργησε φάσεις αλλά έμεινε μόνο στο 1-0.

«Στα πρώτα 1-2 ματς πρέπει να ξεκινήσει με νίκες. Δεν είναι τόσο σημαντικό το πώς παίζει, στη συνέχεια παίζεις καλύτερα και καλύτερα. Σήμερα ήταν σημαντικό ότι νικήσαμε, το 1-0 δίνει τρεις βαθμούς και πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την εβδομάδα στις επιτυχίες και στο Europa League. Πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων θέλουμε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα».

Το νταμπλ φέτος μπορεί να επιστρέψει στο Λιμάνι;

«Αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν να παίξω στον Ολυμπιακό.

«Ύστερα από την περσινή σεζόν που δεν ήταν τόσο καλή, πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε πρωταθλητές, αυτός είναι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να είναι πρώτος. Αυτή είναι η θέση που του αρμόζει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα