Χολέμπας στο gazzetta.gr: «Να προσέξει ο Ολυμπιακός τις μακρινές μπαλιές της Μπέρνλι»

Χολέμπας στο gazzetta.gr: «Να προσέξει ο Ολυμπιακός τις μακρινές μπαλιές της Μπέρνλι»

Χολέμπας στο gazzetta.gr: «Να προσέξει ο Ολυμπιακός τις μακρινές μπαλιές της Μπέρνλι»

bet365

Ο μπακ της Γουότφορντ, Χοσέ Χολέμπας μίλησε στο gazzetta.gr για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπέρνλι κάνοντας λόγο για αμυντικογενή και physical ομάδα που παίζει με μακρινές μπαλιές.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Γουότφορντ του Χάβι Γκράθια ξεκίνησε ιδανικά στην φετινή Premier League έχοντας κάνει μέχρι στιγμής το δύο στα δύο.

Οι «Hornets» στην πρεμιέρα επικράτησαν 2-0 της Μπράιτον με τον Χοσέ Χολέμπας να κάνει την διαφορά βγάζοντας δύο ασίστ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει καπαρώσει θέση βασικού από την περυσινή σεζόν, στα 34 του έχει εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για τον αγγλικό σύλλογο.

Η Γουότφορντ αντιμετώπισε στο «Τερφ Μουρ» την Μπέρνλι, τέσσερις μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση της τελευταίας κόντρα στον Ολυμπιακό για τα Πλέι-οφ με την ομάδα του Χοσέ Χολέμπας να κάνει περίπατο επικρατώντας με 3-1.

Μια νίκη που ο έμπειρος αριστερός μπακ απέδωσε και στην κόπωση της Μπέρνλι από τις παράλληλες υποχρεώσεις της σε Premier League και Europa League.

Ο Χοσέ Χολέμπας λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και του αγγλικού συλλόγου κατέθεσε την άποψη του στο gazzetta.gr για τους «Clarets».

«Θα έλεγα πως δεν είναι εύκολο ματς για τον Ολυμπιακό. Η Μπέρνλι είναι μια ομάδα με καλή φυσική κατάσταση και δυναμικούς ποδοσφαιριστές που αρέσκονται σε παιχνίδι με σωματική επαφή. Άλλωστε πρόκειται για αγγλικό σύλλογο».

Σύμφωνα με τον πρώην μπακ της Ρόμα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις βαθιές μπαλιές των παικτών της Μπέρνλι που έχουν στόχο την πλάτη της άμυνας.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει τις βαθιές μπαλιές των Άγγλων και τις μακρινές σέντρες. Πάντα προσπαθούν να βρουν παίκτη πίσω από την άμυνα του αντιπάλου. Είναι ένα σημείο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Ο πρώην διεθνής αμυντικός χαρακτήρισε αμυντικογενή ομάδα την Μπέρνλι επισημαίνοντας πως δεν γοητεύει με το παιχνίδι της.

«Αυτό είναι το δυνατό σημείο τους, οι μακρινές μπαλιές. Έτσι παίζουν, είναι το χαρακτηριστικό τους. Επίσης είναι παλεύουν πολύ για να αποσπάσουν την μπάλα όταν βρίσκεται στην κατοχή του αντιπάλου. Είναι μαχητές. Η Μπέρνλι είναι αμυντικογενής ομάδα, για αυτό μην περιμένετε να δείτε όμορφο ποδόσφαιρο».

Ο Χολέμπας σημείωσε πως πρόκειται για αντίπαλο στα μέτρα του Ολυμπιακού, αρκεί η ελληνική ομάδα να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της.

«Εάν το δει σοβαρά ο Ολυμπιακός και παλέψει όπως πρέπει από το ξεκίνημα θα κερδίσει το ματς. Εάν όμως δεν μπει στο ρυθμό του αγώνα και δεν προσαρμοστεί στο στις απαιτήσεις της αναμέτρησης τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα».

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Γουότφορντ (1-3).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα