Λάζαρος, ο πιο «καυτός» Έλληνας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη! (vids)

Λάζαρος, ο πιο «καυτός» Έλληνας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη! (vids)

Δημήτρης Ρούσσος
Λάζαρος, ο πιο «καυτός» Έλληνας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη! (vids)

bet365

Ιδανικά άρχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία των Πειραιωτών με 4 γκολ στα πρώτα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια του!

Το «ζευγάρωμα» με τη Λουκέρνη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League δεν «τρόμαξε» κανέναν στο Λιμάνι, που είδαν ανοιχτό το δρόμο για τα playoff, όπερ και εγένετο.

Αυτό που λίγοι ίσως περίμεναν ήταν οι δυο χαρακτηριστικά εύκολες νίκες (4-0 στο Φάληρο, 1-3 στην Ελβετία), που τελικά δημιούργησαν ιδανικό κλίμα στο ξεκίνημα της σεζόν στις τάξεις της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ακόμα δε λιγότεροι θα περίμεναν τέτοιο ντεμπούτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τα «ερυθρόλευκα»! Ο «ΛΧ11» μπήκε φορτσάτος από το ξεκίνημα, βρέθηκε μέσα στις φάσεις και σημείωσε από μια «ντομπλέτα» σε καθένα από τα δυο παιχνίδια με τους Ελβετούς, σημειώνοντας και ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Πειραιωτών με τέσσερα γκολ στα δυο πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα του συλλόγου στην Ευρώπη!

Έτσι, κατέκτησε μια ιδιαίτερη πρωτιά, βάζοντας τις βάσεις για τη σεζόν που ονειρεύτηκε, όταν έπαιρνε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την ΑΕΚ, όπου αγαπήθηκε κι αποθεώθηκε, ώστε να παίξει στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός.

Την ξεχωριστή επίδοση του Χριστοδουλόπουλου χειροκρότησε και ο Ολυμπιακός, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα