Τσιμίκας στο gazzetta.gr: «Ήταν κάτι... μαγικό»

Τσιμίκας στο gazzetta.gr: «Ήταν κάτι... μαγικό»

Τσιμίκας στο gazzetta.gr: «Ήταν κάτι... μαγικό»

bet365

Μετά το ονειρεμένο ντεμπούτο του από την επιστροφή του στο Λιμάνι, ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊασκάκης», στάθηκε στο ελληνικό στοιχείο της νέας ομάδας που χτίζεται, τονίζοντας πως όποια εκ των Μπέρνλι-Μπασακσεχίρ έρθει στο δρόμο των «ερυθρόλευκων», εκείνοι θα είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν.

Ο Κώστας Τσιμίκας τα είπε όλα σε μία πολύ μικρή φράση: «Ήταν κάτι μαγικό». Αυτό που έζησε κι ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε κόντρα στη Λουκέρνη ήταν κάτι που μόνο αν ήταν σεναριογράφος θα μπορούσε να το έχει γράψει στο έργο του.

Ασίστ στο 1-0, ξεκίνημα της φάσης από εκείνον στο 2-0 όπου ο Χριστοδουλόπουλος και πάλι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, παραλίγο να σκοράρει κι ο ίδιος ενώ αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αποτελούσε μαζί με τον Ποντένσε, μόνιμη πηγή κινδύνου για την ελβετική άμυνα.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, μιλώντας στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», στάθηκε στο ελληνικό στοιχείο που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και τόνισε ότι αυτό που θα χαρακτηρίζει αυτήν την ομάδα είναι το καλό ποδόσφαιρο.

Επιστροφή για σένα στο «Καραϊσκάκης» που συνδυάστηκε με μια εξαιρετική εμφάνιση.

«Ήταν κάτι μαγικό. Γύρισα πίσω, πιστεύω ότι είμαι έτοιμος. Η ομάδα έδειξε ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν τα παρατάμε ωστόσο, κοιτάζουμε το επόμενο ματς στην Ελβετία. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο και να περάσουμε».

Ήρθαν γρήγορα τα γκολ, που ξεκίνησαν από σένα, ο κόσμος σας στήριζε από το πρώτο λεπτό. Πόσο σημαντικό είναι που δώσατε χαρά στους οπαδούς, μετά την περσινή άσχημη χρονιά;

«Είμαστε Έλληνες θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Δεν έχει σχέση το ότι ξεκίνησαν τα γκολ από εμένα, αυτό που μετράει είναι το σύνολο. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, χτίζουμε κάτι όμορφο, κάτι ελληνικό.

Είναι διαφορετικό να παίζεις με Έλληνες, μιλάμε καλύτερα, έχουμε κοινή συνεννόηση και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Ποια θα είναι η ταυτότητα του φετινού Ολυμπιακού;

«Το καλό ποδόσφαιρο, θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και όπως είπα και πριν θα δίνουμε τα πάντα».

Είστε κατά 99.99% στα playoffs του Europa League. Πόσο εύκολο είναι να μην σκέφτεστε την Μπέρνλι ή την Μπασακσεχίρ;

«Ναι είμαστε κοντά στην πρόκριση, αλλά κοιτάμε το επόμενο ματς που θα πρέπει να την εξασφαλίσαμε 100%. Όποια από τις δύο και να έρθει στο δρόμο μας θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, όπως θα κάνουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα