Ο Απόλλωνας Λεμεσού στην επόμενη φάση του Europa (vid)

Gazzetta team
Ο Απόλλωνας Λεμεσού στην επόμενη φάση του Europa (vid)

bet365

Ο Απόλλωνας Λεμεσού με κορυφαίο τον Γιούστε επικράτησε 2-0 της Στούμπρας, έκανε την ανατροπή (0-1 το πρώτο ματς) και βρέθηκε στη 2η φάση του Europa League.

O Aπόλλων έκανε την ανατροπή (0-1 το πρώτο παιχνίδι), επικράτησε 2-0 της Στούμπρας και βρέθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. O Απόλλων μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε την Στούμπρας και μόλις στο 7’ βρήκε δίχτυα. Μετά από κόρνερ του Πέδρο ο Γιούστε έκανε το πλασέ κι έδωσε το προβάδισμα στους κυανόλευκους. Στο 34′ οι Κύπριοι απείλησαν και πάλι με τον Παπουλή ο οποίος έκανε ωραίο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 63' ήρθε η λύτρωση για τον Απόλλωνα. Ο Παπουλής έκανε τη σέντρα και ο Γιούστε με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά στο 90'+1' ο Μάρκοβιτς είδε την κεφαλιά του να βρίσκει το δοκάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα