Εξάρα με νέο προπονητή η Ντινάμο Μπρεστ! (vid)

Εξάρα με νέο προπονητή η Ντινάμο Μπρεστ! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Εξάρα με νέο προπονητή η Ντινάμο Μπρεστ! (vid)

bet365

Σε τρομερή κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Ντινάμο Μπρεστ η οποία διέλυσε την Γκόμελ με 6-0 στο ντεμπούτο του Άλεξ Σπιλέφσκι στον πάγκο της.

Απολύτως κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ντινάμο Μπρεστ απέναντι στην Γκόμελ. Η αντίπαλος του Ατρόμητου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, επικράτησε 6-0, στο ντεμπούτο του νέου 30χρονου τεχνικού της, Άλεξ Σπιλέφσκι.

Καταλογίστηκε πέναλτι μετά από τη χρήση VAR στο Γαλλία – Αργεντινή; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος. (21+)* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις!

Κόντρα στην αρκετά αδύναμη Γκόμελ, η προσεχή αντίπαλος του Ατρόμητου, άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Σαβίτσκι, ενώ στο 29' ο Φαμέγε έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε και το 3-0 στο 40'. Ωστόσο, ο Γκανέζος δεν άργησε να σημειώσει και χατ-τρικ, όταν στο 60' έκανε το 4-0, με τον Γιούζεπτσουκ να γράφει το 5-0. Το τελικό 6-0 έκανε ο Σαβίτσκι στο 80'.

Με αυτή τη νίκη, η Ντινάμο, έφτασε τους 22 βαθμούς και στην 6η θέση, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η ενδεκάδα:

Γκούτορ, Γκαβρίλοβιτς, Ζαλέσκι, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (64’ Λεμπέντεφ), Σαβίτσκι, Οσουτσούκουο, Φαμέγε (70’ Κιριλενκο), Μιλέφσκι (79’ Πρεμούντροφ), Γιούζεπτσκουκ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα