Ντινάμο Μπρεστ: Η ομάδα του Μαραντόνα στο δρόμο του Ατρόμητου!

Ντινάμο Μπρεστ: Η ομάδα του Μαραντόνα στο δρόμο του Ατρόμητου!

Νίκος Μαρούδας
Ντινάμο Μπρεστ: Η ομάδα του Μαραντόνα στο δρόμο του Ατρόμητου!

bet365

Το εμπόδιο της Ντινάμο Μπρεστ καλείται να αποκλείσει ο Ατρόμητος στον δεύτερο προκριματικό γύρο, με τους Περιστεριώτες να έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα και του Γιάννη Κάργα.

Ιράν - Ισπανία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ασένσιο σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σίγουρα ο Ατρόμητος δεν έπεσε και στην πιο εύκολη αντίπαλο που θα μπορούσε να έχει, ωστόσο η Ντινάμο Μπρεστ δεν απαγορεύει στους Περιστεριώτες να πιστεύουν στην πρόκριση. Πρόκειται για την ομάδα την οποία δεν ήθελαν από το γκρουπ που δημιουργήθηκε, με πρόεδρο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό την κάνει αντιμετωπίσιμη.

Πρόκειται για του Κυπελλούχους Λευκορωσίας, οι οποίοι την περασμένη σεζόν αναδείχθηκαν πέμπτοι. Στα αρνητικά για τους Περιστεριώτες, είναι το γεγονός πως το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, κάτι που σημαίνει πως η Ντινάμο Μπρεστ έχει παιχνίδια στα πόδια της.

Χωρίς προπονητή και με περίεργο κλίμα στα αποδυτήρια

Πάμε όμως και στα θετικά στοιχεία που την κάνουν μια ομάδα την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει και να αποκλείσει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, βρίσκεται σε μια μεγάλη κρίση. Είναι στην 8η θέση του πρωταθλήματος και με υπηρεσιακό προπονητή τον Σεργκέι Κόβαλτσουκ.

Ο Ράντοσλαβ Λατάλ, απολύθηκε λίγο καιρό πριν, λόγω της αρκετά κακής εικόνας που παρουσίαζε η ομάδα. Αυτό έχει φέρει κι έντονη... μουρμούρα στα αποδυτήρια όπως επίσης και την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή Βάλντας Ιβανάουσκας. Η κατάσταση αυτή δεν αναμένεται να φτιάξει πριν το φινάλε του Μουντιάλ.

Αυτό γιατί, ο Μαραντόνα βρίσκεται στη Ρωσία κι έχει ξεκαθαρίσει πως θα ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή όταν ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κάργας, ο Μιλέφσκι, μια αρκετά ποιοτική ομάδα και ο... γνωστός του Κάναντι

Σε ό,τι αφορά τώρα το ρόστερ, το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Αρτέμ Μιλέφσκι. Ο 33χρονος επιθετικός έχει το πιο υψηλό συμβόλαιο στην ομάδα και μαζί με τον επίσης επιθετικό Πάβελ Νεχάιτσικ είναι τα βαρόμετρα της ομάδας.

Ωστόσο, στο ρόστερ υπάρχουν κι άλλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ενώ μεταξύ αυτών βρίσκουμε και τον δικό μας, τον Γιάννη Κάργα. Ο Έλληνας στόπερ, πήγε στην Λευκορωσία τον χειμώνα και σίγουρα θα έχει να πει αρκετά στους συμπαίκτες του για το προφίλ του Ατρόμητου...

Μεταξύ αυτών υπάρχει κι ένας γνώριμος του Νταμίρ Κάναντι. Πρόκειται για τον Άντρεϊ Λεμπέντεφ, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ και ο προπονητής του Ατρόμητου τον είχε ποδοσφαιριστή στην Λουστενάου.

Πρώτη ομάδα σε προσέλευση στην Λευκορωσία

Οι Κυπελλούχοι Λευκορωσίας, έχουν για έδρα το GOSK Bretskiy το οποίο χωράει 10.169 φιλάθλους. Μάλιστα, οι οπαδοί της ομάδα έχουν και την φήμη των πιο φανατικών της Λευκορωσίας.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι δεδομένο πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και οι Περιστεριώτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κι αυτό τον παράγοντα και να γυρίσουν στην Αθήνα με ένα καλό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα