Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρέταξε τους ίδιους αμυντικούς που αντιμετώπισαν την Άρσεναλ και το 2006!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρέταξε τους ίδιους αμυντικούς που αντιμετώπισαν την Άρσεναλ και το 2006!

bet365

Όπως το 2006, έτσι και το 2018! Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρέταξε την ίδια αμυντική γραμμή κόντρα στην Άρσεναλ, όπως είχε κάνει κόντρα στους «κανονιέρηδες» και πριν 12 χρόνια!

Την σεζόν 2006/07 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε αήττητη σε δύο ματς που έδωσε κόντρα στην Άρσεναλ για τους ομίλους του Champions League. Μάλιστα σε εκείνα τα ματς δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Στη Ρωσία επικράτησε 1-0, ενώ στη ρεβάνς του Λονδίνου αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως σκορ.

Μπορεί να πέρασαν 12 χρόνια, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα στην οπισθοφυλακή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο δείχνει να εμπιστεύεται τις παλιοσειρές της ομάδας του, με τον γκολκίπερ Ακινφέεφ, τους ακραίους μπακ Μπερεζούτσκι και τον στόπερ Ιγκνάσεβιτς να διατηρούν τις θέσεις τους αντιμετωπίζοντας και πάλι την ΄Αρσεναλ.

Η συνολική ηλικία της αμυντικής τριάδας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εάν αθροίσει κανείς τα χρόνια και των τριών παικτών είναι 108. Ο 38χρονος Ιγκνάσεβιτς και οι 35χρονοι δίδυμοι αδερφοί Μπερεζούτσκι τούτη τη φορά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την συντριβή της ομάδας του, καθώς όπως αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον χρόνο!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα