Το πρώτο βήμα θέλουν να κάνουν Ατλέτικο και Άρσεναλ

Gazzetta team
Το πρώτο βήμα θέλουν να κάνουν Ατλέτικο και Άρσεναλ

bet365

Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ θέλουν να πάρουν σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι υποδεχόμενες τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα.

Μετά το Champions League, σειρά παίρνει απόψε το Europa League με την προημιτελική φάση. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 22:05 με τα φαβορί, Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ να ψάχνουν απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η Ατλέτικο υποδέχεται στο Wanda τη Σπόρτινγκ και η Άρσεναλ στο Emirates την ΤΣΣΚΑ με «Ροχιμπλάνκος» και «Κανονιέρηδες» να επιδιώκουν να πάρουν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης από σήμερα.

Μιλάνο - Παναθηναϊκός και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μάικ Τζέιμς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσει και η Λάτσιο, με τους Ρωμαίους να υποδέχονται την αυστριακή Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει συμπληρώσει 35 παιχνίδια αήττητη από τον περασμένο Αύγουστο!

Τέλος, στη Γερμανία, η Λειψία θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πρώτη της σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φιλοξενώντας τη Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών του Europa League:

Λειψία – Μαρσέιγ

Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ

Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα