Μόροζιουκ: «Χρεοκόπησαν εξαιτίας μας οι παίκτες της ΑΕΚ χάνοντας το πριμ»

Μόροζιουκ: «Χρεοκόπησαν εξαιτίας μας οι παίκτες της ΑΕΚ χάνοντας το πριμ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μόροζιουκ: «Χρεοκόπησαν εξαιτίας μας οι παίκτες της ΑΕΚ χάνοντας το πριμ»

bet365

Ο αρχηγός της Ντιναμό Κιέβου, Μίκολα Μόροζιουκ με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση αναφέρθηκε στο χαμένο πριμ των παικτών της ΑΕΚ από τον αποκλεισμό στη φάση των «32» του Europa League.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο 30χρονος χαφ παραδέχθηκε πως η Ντιναμό Κιέβου ήταν τυχερή, ενώ χαρακτήρισε την ΑΕΚ αρκετά καλή ομάδα.

«Το ματς ήταν πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ είναι αρκετά καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Για εμάς το σημαντικότερο ήταν να προκριθούμε όπως και έγινε. Είναι καλό βήμα σε ότι αφορά την εξέλιξη μας. Έχουμε τώρα την ευκαιρία να προχωρήσουμε περισσότερο.

Δεν θέλαμε να χάσουμε, αλλά είχαμε τύχη. Σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως προχωράμε», σχολίασε ο Μόροζιουκ ενώ αναφέρθηκε και στο χαμένο πριμ των παικτών της ΑΕΚ το οποίο θα έφτανε το 1 εκατ. ευρώ.

«Χρεοκόπησαν εξαιτίας μας επειδή αποκλείστηκαν. Θα πρέπει πλέον να παίξουν στο υπόλοιπο της σεζόν δωρεάν αφού έχασαν αυτό το στοίχημα».

Ο Μόροζιουκ αναφέρθηκε και στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

«Είχα πει πριν το πρώτο ματς πως ήμασταν 100% έτοιμοι όμως τελικά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Είναι απίθανο να είσαι 100% έτοιμος παίζοντας σε προπονητικά κέντρα και μη δίνοντας επίσημα παιχνίδια. Κάθε επίσημος αγώνας είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Υπάρχει ένταση, ατμόσφαιρα και διαφορετική ευθύνη. Σε κάποιες στιγμές ήμασταν κατώτεροι από την ΑΕΚ, αλλά προκριθήκαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα