Στα... λευκά το Κίεβο, καλυμμένος ο αγωνιστικός χώρος του Ολιμπίσκι (pics)

Στα... λευκά το Κίεβο, καλυμμένος ο αγωνιστικός χώρος του Ολιμπίσκι (pics)

Δημήτρης Βέργος
Στα... λευκά το Κίεβο, καλυμμένος ο αγωνιστικός χώρος του Ολιμπίσκι (pics)

bet365

Το χιονισμένο τοπίο παραμένει στο Κιέβο, όπου απόψε η ΑΕΚ θα δώσει τη μάχη της για την πρόκριση στους 16 του Europa League απέναντι στην Ντιναμό. Καλυμμένος ο αγωνιστικός χώρος του Ολιμπίσκι για να μην υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα.

Σκόραρε ο Αραούχο στον αγώνα Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι θερμοκρασίες που επικρατούν στο Κίεβο ενόψει της σημερινής ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντιναμό παραμένουν φυσικά πολύ χαμηλές με το χιόνι να είναι στρωμένο σε όλη την πόλη.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ανάρτησε η ΑΕΚ στα social media το πρωί της Πέμπτης το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα γύρω από το «Ολιμπίσκι».

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ντιναμό Κιέβου, έχουν καλύψει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα διεξαγωγής της αναμέτρησης καθώς η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρατηρητής της UEFA ζήτησε να είναι καθαρές από χιόνι και από πάγο όλες οι είσοδοι του γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα