Χατσκέβιτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες της ΑΕΚ»

Χατσκέβιτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες της ΑΕΚ»

Χατσκέβιτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες της ΑΕΚ»

Ο Αλεξάντρ Χατσκέβιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση των παικτών της Ντιναμό Κιέβου και όχι στα προβλήματα της Ενωσης, λέγοντας ότι ο στόχος είναι η πρόκριση. Τσιγκάνκοφ: «Πιο εύκολη η ρεβάνς».

Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε αισιόδοξος για το επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας του, ζητώντας όμως περισσότερα σε τεχνικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χατσκέβιτς.

Για την κατάσταση κάποιων παικτών του που είχαν προβλήματα: «Ο Γκονζάλες είναι έτοιμος, για τον Μποκανί οι γιατροί δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμος, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να παίξει και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για δυο με τρεις εβδομάδες ακόμη. Ο Πεβάριτς επίσης, παρότι θα προπονηθεί σε λίγο με την ομάδα, δεν θα είναι έτοιμος».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες όπως οι Βράνιες και Λιβάια και αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τη Ντιναμό: «Σε καμία περίπτωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ότι κάποιοι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν».

Για την ετοιμότητα του Ζαμπράνο: «Ο Ζαμπράνο κάνει προπονήσεις δύο φορές την ημέρα, αλλά για το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι έτοιμος. Δε θα παίξει».

Για τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστεί η Ντιναμό αύριο: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό, είναι των διαιτητών να αποφασίσουν».

Για τη φυσική κατάσταση στην οποία πιστεύει ότι θα είναι η ομάδα του μετά το πρώτο ματς: «Σχετικά με τη φυσική κατάσταση είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα, περισσότερα από προηγούμενα παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά την τεχνική θα ήθελα να δω περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι».

Τσιγκάνκοφ: «Πιο εύκολη η ρεβάνς»
Οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό εκπροσωπήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Βίκτορ Τσιγκάνκοφ, ο οποίος είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει μετράει το αποτέλεσμα όλης της ομάδας. Προφανώς θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι της ρεβάνς, έχουμε μελετήσει την ΑΕΚ και έχουμε μια πρώτη εμπειρία από το πρώτο ματς. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση έχω παίξει σε δύο παιχνίδια και έχω αυτοπεποίθηση. Δεν θεωρώ πρωταγωνιστή τον εαυτό μου, νοιάζομαι για το καλό της Ντιναμό».

Best of internet